02 / 05 / 2024

sakarya akyazı ev yangını

sakarya akyazı ev yangını

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde tek katlı ev, elektrik kontağından çıkan yangına itfaiye ekipleri kısa süre içerisinde müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında ev kullanılamaz hale geldi...

Sakarya Büyükşehir taksitle 3 arsa satacak! İmarlı arsaları kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Akyazı, Adapazarı, Hendek'te yer alan üç arsayı satışa çıkardı. 

Sakarya'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Hendek, Akyazı ve Adapazarı ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Sakarya'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türk Kızılay o ilde 426 bin TL'ye 2 adet konut satıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı, Sakarya ili, Hendek ilçesi, Kemaliye Mahallesi'nde yer alan 2 adet daireyi satıyor. İşte ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o ayrıntılar...

Sakarya Akyazı'da tapular hak sahiplerine teslim edildi!

Sakarya Akyazı Küçücek Mahallesi’ndeki 753 bin 801 metrekarelik alanda imar çalışmaları tamamlandı. İmar projesi tamamlanan alanların tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

Sakarya'da esnaflar ev kiralarını ödeyemiyor!

Koronavirüs nedeniyle Sakaryalı esnafın sıkıntı yaşadığını dile getiren İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan esnafın ev kirasını bile ödeyemediğini dile getirdi.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Sakarya'da ev ve arsa için 5 yıl arayla aynı teklif verildi!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ve arsaları organize sanayi bölgesinde kalan Engin ailesine 2015 yılına 107 bin TL teklif edilmişti. Teklifi kabul etmeyen aileye 5 yıl aradan sonra aynı tutar teklif edildi. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit-Akyazı bölümü 19 Aralık'ta açılıyor!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünde incelemeler yaptı.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul müjdesi!

Sakarya İli,Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

Sakarya'daki o ev fiyatıyla dikkat çekiyor!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen vatandaşlar icradan satılık ilanları yakından takip ediyor. Son olarak Sakarya'da 237 bin liraya icradan satışa çıkarılan ev büyük ilgi çekti.

sakarya akyazı ev yangını Haberi

sakarya akyazı ev yangını

Akyazı ilçesinde tek katlı ev, elektrik kontağından çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. 


Hastane Mahallesi 7134 Sokağı'nda Sinan ve kardeşi Süleyman Mete'ye ait evin çatı katında elektrik kontağından yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede çatıyı kaplayan alevleri gören çevredekiler, durumu itfaiyeye haber verdi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangında tek katlı ev kullanılamaz hale geldi.


Misafirliğe gittiği komşusundan dönen ev sahibi kadın, yangını görerek fenalaşınca 112 Acil Servis ekiplerince Akyazı Devlet Hastanesine...