27 / 04 / 2024

sakarya Akyazı yatırımları

sakarya Akyazı yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar yaptığı açıklamada Sakarya'nın yeni kafeterya projesi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Sakarya Akyazı yeni yatırımlarla değerlendi!

Akyazılı muhtarlarla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı yatırımlarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Sakarya Akyazı, yeni şehir projesiyle gelişiyor!

Sakarya Akyazı Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü’nün sürdürmekte olduğu çalışmalar arasında yer alan ilçenin gelişimine yönelik yeni şehir planları hayata geçiriliyor.

TOBB Sakarya Akyazı'ya okul inşa edecek!

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi 2016 yılının ilk toplantısını yaptı. Toplantı Meclis Başkanı Muzaffer Başer tarafından yönetildi. Bayraktar, meclis üyelerine çalışmaları hakkında bilgiler sundu.

Zeki Toçoğlu'ndan Akyazı'ya müjde!

Yaklaşık 10 milyonluk içmesuyu yatırımının ihalesinin yapıldığını belirten Toçoğlu, Ekim ayı içerisinde temel atma töreninin gerçekleştirileceğini açıkladı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Akyazı'da altyapı çalışmalarımız devam ediyor"

Sakarya Akyazı’ya 10 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kanalizasyon çalışmalarının devam ettiği Akyazı ilçesi için yeni bir müjde daha verdi. Toçoğlu yaklaşık 10 milyonluk içmesuyu yatırımının ihalesinin yapıldığını belirtti...

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Sakarya Akyazı yeni yatırımlarla değerlendi!

Akyazılı muhtarlarla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı yatırımlarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Sakarya Büyükşehir'den Hendek'e önemli yatırımlar!

Hendek muhtarlarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı.

Termal yatırımlar Taraklı'ya değer katacak!

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Taraklı doğal güzellikleri ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir yer’ diyerek ilçede son dönemlerde önemli yatırımlar gerçekleştirildiğini söyledi.

Sakarya'nın yatırımları masaya yatırıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali’de görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. Toçoğlu, görüşmede bölgede devam eden altyapı yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile bir araya geldi, Başkan Toçoğlu yeni yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya’daki çevre yatırımları değerlendirildi!

Sakarya Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, tamamlanan çevre yatırımları, yeni projeler, çevre kirliliği ve diğer alanlardaki tüm çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Karasu'ya 35 milyon TL'lik alt yapı yatırımları yapılacak!

Sakarya'nın kuzey bölgesini gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Başkan Toçoğlu, bir müjde daha verdi. Toçoğlu, "Karasu'ya değeri 35 milyon TL olan yeni altyapı yatırımları kazandırıyoruz.

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

sakarya Akyazı yatırımları Haberi

sakarya Akyazı yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Akyazı’da hayata geçirilecek yeni bir çalışmada daha ihaleye çıkacaklarını açıkladı. Oktar, “Akyazı Ömercikler Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesinin kesiştiği noktada yer alan Cevat Ayhan Camii’nin bulunduğu alana kazandıracağımız modern bir kafeterya ve bölgede gerçekleştireceğimiz çevre düzenleme çalışmaları için 28 Nisan Cuma günü ihaleye çıkıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.


375 metrekarelik alan

Ali Oktar, “Akyazı Konuralp mahallesinde bulunan Cevat Ayhan Camii’nin bulunduğu bölgede yeni bir kafeterya çalışması gerçekleştireceğiz. Ayrıca çevre düzenleme çalışmalarımız da projemizin içerisinde yer alıyor. İnşallah 28 Nisan Cuma günü ihaleye çıkacağız. 375 metrekarelik alanda inşa edeceğimiz projeyle hem bölgede oturan vatandaşlarımız için hem de Akyazılılar hoşça vakitler geçirebilecek. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.



Sakarya Büyükşehir...