29 / 04 / 2024

Sakarya Akyazı yüzme havuzu

Sakarya Akyazı yüzme havuzu

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazılılara bir müjde daha verdi. Toçoğlu, “İlçemize yeni bir yüzme havuzu kazandırmak için yola çıkıyoruz" dedi

Sakarya Büyükşehir taksitle 3 arsa satacak! İmarlı arsaları kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Akyazı, Adapazarı, Hendek'te yer alan üç arsayı satışa çıkardı. 

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya Akyazı yeni itfaiye binasına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da hayata geçirilen İtfaiye Grup Amirliği’nde sona gelindi.

Sakarya Akyazı yeni yatırımlarla değerlendi!

Akyazılı muhtarlarla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı yatırımlarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Sakarya Akyazı itfaiye binasına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da İtfaiye Teşkilatına kazandırılacak projede devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Sakarya Akyazı Spor Tesisleri tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da inşa edilen spor tesisi projesi tamamlandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği tesisin Eylül ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı programda resmi açılışı yapılacak.

Sakarya Akyazı'ya 25 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu “Akyazı’da sadece altyapı ve içmesuyuna yapmış olduğumuz yatırımların toplam maliyeti yaklaşık 25 milyon liradır. Ayrıca ilçemize büyük bir yaşam alanını, Sosyal Gelişim Merkezi’ni kazandırdık.''dedi.

Sakarya Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi Eylül'de açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Akyazılılara sözünü verdiği Sosyal Gelişim Merkezi Projesi’nde çalışmalar tamamlandı.

Sakarya Akyazı'ya yeni köprü inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Akyazı Taşburun’a verdiğimiz sözü tutuyoruz. Bölgeye 110 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edeceğiz" dedi

Sakarya Akyazı SGM'de sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi'nde (SGM) sona gelindiğini bildirdi. Toçoğlu, Akyazı'nın her zaman kendilerine sahip çıktığını belirtti.

Sakarya Akyazı, yeni şehir projesiyle gelişiyor!

Sakarya Akyazı Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü’nün sürdürmekte olduğu çalışmalar arasında yer alan ilçenin gelişimine yönelik yeni şehir planları hayata geçiriliyor.

Çerkezköy'e yüzme havuzu müjdesi!

Çerkezköy İmar Sahası Yağmur Suyu ve Taşkın Koruma İnşaatı tamamlanarak törenle hizmete açıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy’e bir müjde daha vererek kapalı yüzme havuzu yapılacağını söyledi.

Sakarya Büyükşehir’den 3 yeni köprü!

Daha önce Karapürçek Uludere, Pamukova Çardak, Geyve Doğantepe ve Karaçay, Akyazı Çatalköprü, Salihiye ve Bedil Kazancı köprülerini inşa eden Sakarya Büyükşehir, şuanda 3 ilçede 3 köprü için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sakarya Akyazı yüzme havuzu Haberi

Sakarya Akyazı yüzme havuzu


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile bir araya geldi. SASKİ Göl Tesisleri’nde gerçekleşen ve Büyükşehir Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ve Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak’ın da bulunduğu görüşmede, ilçede devam eden yatırımlar ve yeni dönem hedefleri masaya yatırıldı.


Akyazı’ya Yüzme Havuzu

İstişare toplantısının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, Akyazı’ya yeni bir müjde daha verdi. Toçoğlu, “Akyazı Belediye Başkanımız Hasan Akcan ve ekibi ile bir araya geldik. İlçede devam eden altyapı, spor, çevre ve diğer alanlardaki yatırımlarda aldığımız mesafeleri ele aldık. Hamdolsun Akyazı’da başlattığımız projelerde şuan tam da istediğimiz seviyedeyiz. Bunun dışında görüşmenin en önemli gündem maddesi ilçemizle ilgili yeni bir gelişmeydi. Akyazı...