28 / 04 / 2024

sakarya arıtma tesisleri

sakarya arıtma tesisleri

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali’ye hizmet sunacak Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde inşa çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Hendek Yeşilyurt Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Yeşilyurt Grup Köyleri İçmesuyu Projesi yapım çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Geyve ve Pamukova arıtma tesislerinde son durum ne?

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Geyve ve Pamukova ilçelerine hizmet verecek atıksu arıtma tesisinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Zeki Toçoğlu Yeni Mahalle Atıksu Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmalarının sürdüğünü belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; "İlçenin tüm atıksuları inşası süren tesislerimize ulaşacak ve en ileri arıtmanın ardından doğal ortama deşarj edilecek" dedi

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projenin montajında sona gelindiğini belirtti.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatının son sürat devam ettiğini söyledi.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığını açıkladı

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde montaj başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projede montajın başladığını belirtti.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde testlere başladıklarını belirtti.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar sürüyor!

Sakarya Kocaali İlçesi'nde yapımı devam edecn Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 50 milyon liraya mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Sakarya Ferizli yeni altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehir genelinde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. SASKİ, şehrin birçok noktasında içmesuyu ve kanalizasyon hatları, arıtma tesisleri inşa ederken lokal problemleri de hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

sakarya arıtma tesisleri Haberi

sakarya arıtma tesisleri


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kaynarca’da görevli muhtarlar ile gerçekleştirilen istişare toplantısında bir araya geldi. Kaynarca Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Başkan Toçoğlu ve muhtarların yanı sıra, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları da yer aldı. Başkan Toçoğlu programda Kaynarca’da hayata geçirilen çalışmalara değindi; referandum sonrası çok daha güçlü bir Türkiye’de daha güçlü hizmetleri hayata geçireceklerini aktardı.


Su sorunumuz tarih oldu

Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ilçede ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Özel, “Kaynarcamızda su sorunu yapılan çalışmalar neticesinde ortadan kalktı. Bu konuda yeni yapılan çalışmalar da var. SASKİ Genel Müdürümüz Rüstem Keleş de buradalar. Sayın Keleş’e de teşekkür ediyoruz. Son kar yağışları çok ciddi seviyede...