03 / 10 / 2024

sakarya arsa kavgası

sakarya arsa kavgası

Sakarya Kocaali'de aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunduğu öne sürülen kişiler arasında kavga çıktı. Yaşanan kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Sakarya ve Ankara'da arsa satılıyor! Fiyatlar tek tek açıklandı! 

Sakarya ve Ankara'da yer alan iki adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ilan detayları... 

Karayollarından İstanbul ve Sakarya'da satılık arsa ve araziler!

Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul'un Sultanbeyli ile Sakarya'nın Akyazı ilçelerindeki yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 9 Ekim’de yapılacak.

Balıkesir ve Sakarya’da satılık 28 arsa! 62 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir ve Sakarya’da yer alan 28 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 24 Eylül ve 25 Eylül’de yapılacak. 

Milli Emlak, Bursa ve Sakarya'da 8 taksitle arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak,  Bursa ve Sakarya’da yer alan toplam 7 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. İşte satışla ilgili ayrıntılar... 

Emlakjet Sakarya'da 270 bin TL'lik arsa hediye edecek!

350 binden fazla satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan geniş veri tabanıyla Emlakjet, mobil uygulama kullanıcılarına Sakarya'da değeri 270 bin TL olan yatırımlık bir tarlayı çekilişle hediye ediyor.

Belediyelerden Sakarya ve Kocaeli’de satılık 9 arsa! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Belediyeler Sakarya ve Kocaeli’de yer alan 9 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 18 Eylül ve 19 Eylül’de yapılacak.

Belediyelerden iki şehirde satılık 14 arsa! İmarlı arsaları kaçırmayın!

Sakarya ve Erzurum’da yer alan toplamda 14 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Eylül ve 19 Eylül’de yapılacak. 

Belediyeler Sakarya ve Yozgat’ta 22 adet arsa, arazi ve iş yeri satıyor!  

Sakarya  ve Yozgat Belediyesi toplam 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa, tarla ve iş yerinde niteliğindeki gayrimenkullerin fiyatı 1 milyon TL’den başlıyor. İşte ayrıntılar…

Kocaeli ve Sakarya'da 15 adet arsa, arazi ve iş yeri satılıyor! Milli Emlak'tan 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak, Kocaeli ve Sakarya'da yer alan 15 adet arsa, arazi ve iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediyelerden iki şehirde satılık 6 arsa!

Sakarya ve Nevşehir'de yer alan 6 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Ağustos ve 6 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Edirne ve Sakarya'da KDV'den muaf arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Edirne ve Sakarya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Temmuz ve 12 Ağustos'ta yapılacak.

Nef'ten yaza özel fırsat! Nef Arsa Taraklı'da 29 bin TL taksitle!

Yaza özel fırsatın sunulduğu Nef Arsa Taraklı'da 29 bin TL taksitle arsa sahibi olunabiliyor. Butik tasarımı ile dikkat çeken Nef Arsa Taraklı, sakin şehir ödüllü Sakarya'da yer alıyor.

Belediyelerden iki şehirde satılık 7 arsa! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Adana ve Sakarya'da yer alan imarlı yedi adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Temmuz ve 18 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

sakarya arsa kavgası Haberi

sakarya arsa kavgası

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde çıkan silahlı kavgada bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Şerbetpınarı Mahallesi'nde Ş.T, Ö.T, C.T, N.T. ve E.T, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunduğu iddia edilen İ.K, Ş.K. ve E.K'yi darbetti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kavganın büyümesi üzerine İ.K ve Ş.K'nin tabanca ve pompalı tüfekle ateş açması sonucunda C.T. ve E.T. yaralandı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan C.T, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekipleri tarafından şüphelilerin evinde yapılan aramada 2 tüfek ve 3 tabanca ile çok sayıda mermi, fişek ve kovan ele geçirildi.

Gözaltına alınan İ.K. ve Ş.K'nin jandarmadaki işlemleri...