08 / 05 / 2024

sakarya belediye ihaleleri

sakarya belediye ihaleleri

AKOM Projesi’nde yer alan eczanelerin satış ihalesi gerçekleştirildi. Sakarya Büyükşehir Genel Sekreteri İbrahim, "İhaleye katılım sağlayan isteklilere teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir hastanesinin imarı için toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, inşa edilecek olan bin yataklı şehir hastanesine yönelik imar planlarında değişiklik için toplanıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Sakarya'ya yeni otopark projesi!

Sakarya Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Atatürk İlköğretim Okulu’nun bulunduğu alana inşa edilecek otopark projesini sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuyla paylaştı. Otopark projesinin 700 araç kapasiteli olduğu belirtildi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi bugün toplanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi bugün toplanıyor. Meclis toplantısında ilave 3 gündem maddesiyle birlikte 79 madde görüşülecek.

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi imarı görüştü!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun başkanlığında yapılan toplantıda imar planlamaları görüşüldü.

Sakarya'ya yeni yaşam alanları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gün içerisindeki kabul programları kapsamında şehir içi ve dışından gelen birçok misafiri Büyükşehir Belediyesi’nde ağırladı.

Sakarya'da 32.8 milyon TL'ye meyve ve sebze hali yaptırılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Arifiye'nin Kirazca Mahallesi'nde Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinin inşa ettirilmesi ve en fazla 29 yıl süreyle işletilmesi işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 32 milyon 860 bin TL olarak belirlendi.

Sakarya Taraklı Meydanı 2 bin 500 metrekare alana inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin güney ucu Taraklı’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Toçoğlu, “Sağlam altyapı ve yeni sosyal alanları ile Taraklı ilçemiz yeni bir yüze kavuşuyor'' dedi.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi, Toçoğlu, “Afet Koordinasyon Merkezi projemizde çalışmalar oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor" dedi.

Sakarya Erenler ve Serdivan’a 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler ve Serdivan'da hayata geçirilecek yeni içmesuyu projelerinin müjdesini verdi, Toçoğlu 100 Milyon TL’yi bulacak yatırımların ihalesinin kısa süre içerisinde gerçekleştirileceğini söyledi

Sakarya'da imar değişiklikleri hassasiyetle yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Biz şehirlerin bizlere emanet olduğu gerçeğinden hareketle özellikle imar konusunda hassas bir süreç takip ediyoruz. " dedi.

Sakarya Yeni Hal projesi ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Yeni Hal ihaleye çıkıyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu hal kompleksi yapım ihalesine 24 Mart Perşembe günü çıkacaklarını duyurdu.

Sakarya Uzun Çarşı'da çalışmalar Mart'ta başlayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Uzun Çarşı’da Mart başı veya 15’i gibi imalat çalışmalarına başlamayı öngörmekteyiz. Bölgede başlattığımız projenin yalnızca restorasyon ile ilgili bir proje olduğunu ifade etmeliyim" dedi

sakarya belediye ihaleleri Haberi

sakarya belediye ihaleleri


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde yer alan 28 adet iş yeri için satış ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ihalenin komisyon başkanlığını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan üstlendi. Pehlivan, “28 adet iş yeri için ayrı ayrı ve açık arttırma usulüyle ihale gerçekleştirildi. İhaleye katılım sağlayan isteklilere teşekkür ediyoruz. Komisyonumuzun değerlendirmelerinin ardından sonuç kamuoyuna açıklanacaktır. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


Eczanelerin Tamamına İstekli Çıktı

Öte yandan her bir dükkân için ayrı ayrı ve açık arttırma usulü ile yapılan ihaleye katılım yoğun oldu. Daha önce açıklandığı üzere zemin katta bulunan ve sadece eczane, gözlükçü ve medikal market olarak kullanılabilecek 14 adet yapının tamamına istekli çıktı. Üst kısımda bulunan ve ofis ve büro olarak kullanılabileceği duyurulan 14 adet...