07 / 07 / 2024

Sakarya bulvarı

Sakarya bulvarı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Adapazarı'nda yapılan bir bulvara eski başbakanlardan Necmettin Erbakan ismini verdi

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden devam ediyor. Otogar Kavşağı altından geçen tünellerin Sakarya Bulvarı kısmında kazı destek çalışmaları tamamlanırken,Batı Gar İstasyonunun kazısı devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'nın yeni tramvay hattını test etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da yeni yapılan tramvay hattını açtı ve test sürüşü yaptı. Vatman koltuğuna oturan Erdoğan, tramvayı Sakarya Bulvarı Durağı'na kadar kullandı...

Antalya Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Namık Kemal Bulvarı'nda bulunan Antalya Kepez Kaymakamlığı, Sakarya Bulvarı'nda inşaatı tamamlanan yeni hükümet konağına taşındı. Kaymakamlık, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Sakarya'nın ulaşım projesi mecliste!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin imar planları görüşülecek.

Antalya'da 3 proje için 76 milyon liralık yetki!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sakarya Bulvarı ve Düden Kavşağı arasında yapılacak katlı kavşak için 22 milyon, Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi için 13 milyon, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nin yapımı için 41 milyonluk toplamda 76 milyon TL'lik borç yetkisi verildi.

Sakarya Hendek'e yeni bulvar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek İlçe Merkezi ile Devlet Hastanesi arası ulaşımına duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi 29. Cadde ile Sakarya Mahallesi Doğanyurt Caddesi Koyunbaba mevkiini birbirine bağlayan, 3 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki Sultan Abdülhamid Han Bulvarı’nın hizmete açıldığını söyledi.

Sakarya Esentepe'ye yeni bulvar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüs mevkiinde başlatılan yeni bulvar çalışmasının tamamlandığını resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Sakarya Serdivan'a yeni bulvar geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan Esentepe Kampüs Yolunda başlatılan yeni bulvar projesinde çalışmalar devam ediyor.

Sakarya Hendek'e yeni bulvar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği Hendek Devlet Hastanesi ile ilçe merkezine duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmalar başladı.

Sakarya Karaağaç caddesindeki dönüşüm tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı dönüşüm çalışmalarında Karaağaç Caddesi’nde işlem tamamlandı. Bulvar yeni yüzüne kavuştu.

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya yeni bulvar müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Esentepe Kampüs Yolunda başlatılan yeni bulvar projesinde devam eden çalışmaları inceledi.

Sakarya bulvarı Haberi

Sakarya bulvarı

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı'nda yapılan bir bulvara eski başbakanlardan "Necmettin Erbakan" isminin verildiğini açıkladı.


Toçoğlu, Milli Egemenlik Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesi'ni birbirine bağlayacak olan yeni bulvarda incelemelerde bulundu. 


Toçoğlu, burada yaptığı açıklamada, yapılan çalışmalar ile şehiriçi trafiğinin daha da rahatlayacağını vurgulayarak,  “Geçen ay ki meclis toplantısında merhum eski başbakanımızın adının yaşatılması adına bulvara, 'Prof. Dr. Necmettin Erbakan' ismini verdik” dedi. 


Serpana bağlanan yeni bir arter daha açacaklarını vurgulayan Toçoğlu,  2 bin 200 metre uzunluğundaki bulvarın şehir trafiğine nefes aldıracağını söyledi.


Toçoğlu,  çalışma arkadaşlarının kavşak düzenlemesinde sona yaklaştığına dikkati çekerek, ”Bir yandan da bisiklet yolları çalışması devam ediyor. Ayrıca demiryolu üzerinde de hemzemin geçit çalışması yapılıyor. Çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayacağız” şeklinde...