17 / 05 / 2024

Sakarya caddesi son hali

Sakarya caddesi son hali

Kentsel Tasarım Projesi kapsamında Yeni Camii Kavşağı’nda başlatılan çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Pistil, “Bölgedeki çalışmalarımız kapsamında Yeni Camii Kavşağı’nı kaldırıyoruz.

Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti!

İstanbul Anadolu Yakası ve Bağdat Caddesi, son dönemlerde gayrimenkul yatırımcıları için de öncelikli hedefler haline geldi. Açıklanan rakamlara göre, Caddebostan’da konutların metrekare fiyatı 90 bin TL'yi geçti.

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

Sakarya Erenler dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Proje dahilinde son 67 konut kaldı. 

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Sakarya'da kentsel dönüşüm hazırlıkları son aşamada!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada  “Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanmasında son aşamaya geldik ve en kısa sürede bakanlığa sunacağız. Sonrasında bakanlığın onaylaması halinde kentsel dönüşüme başlıyoruz” dedi.

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

TOKİ Sakarya Kocaali son başvuru tarihi 31 Aralık!

TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Deprem sigortası bulunan konut sayısı arttı!

Depremde yaklaşık 4 bin kişinin hayatını kaybettiği Sakarya'da, son yıllarda yapılan çalışmalar sonucu zorunlu deprem sigortası bulunan konut sayısı arttı.

Sakarya Sapanca TOKİ son başvuru günü!

Sakarya Sapanca TOKİ projesinde 325 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

İstiklal Caddesi'nin tarihi hanları yatırımcının gözdesi oldu!

İstiklal Caddesi son yıllarda altyapı çalışmaları ve terör olayları gibi faktörler nedeniyle kan kaybetse de tarihi binalar ve hanlar hala yatırımcıların dikkatini çekiyor. Hilton, Mado ve Chicco gibi markalar, restore edilen mekanlarda caddeye adım atmaya hazırlanıyor...

Sakarya Ankara Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’la birlikte Ankara Caddesi'ni ziyaret etti, Toçoğlu caddenin yenileneceğinin müjdesini verdi.

Sakarya caddesi son hali Haberi

Sakarya caddesi son hali


Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında Yeni Camii Kavşağı’nda başlatılan çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Pistil, “Bölgedeki çalışmalarımız kapsamında Yeni Camii Kavşağı’nı kaldırıyoruz. Adnan Menderes ve Palmiye Caddelerinden Yeni Cami’ye geçişleri ve Atatürk Bulvarı güzergâhındaki trafik akışını daha kontrollü ve hızlı hale getirmiş olacağız. Böylelikle Adnan Menderes ve Palmiye Caddeleri de birbirlerini karşılamış olacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında Yeni Camii Kavşağı’nda çevre düzenleme çalışması başlattı. Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Bölgedeki çalışmalarımız kapsamında Yeni Camii Kavşağı’nı kaldırıyoruz. Adnan Menderes ve Palmiye Caddelerinden Yeni Cami’ye geçişleri ve Atatürk Bulvarı güzergâhındaki trafik akışını daha kontrollü ve hızlı hale getirmiş olacağız. Böylelikle Adnan Menderes ve Palmiye Caddeleri de birbirlerini karşılamış olacak” diye konuştu.



Şehir...