05 / 05 / 2024

Sakarya Çatalköprü

Sakarya Çatalköprü

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Çatalköprü Mahallesi girişinde başlattığı köprü yapım çalışmalarını tamamladı. Belediyenin inşaatı devam eden 4 yeni köprü çalışması daha bulunuyor..

Sakarya Çatalköprü’deki köprü inşaatında sona gelindi!

Eski Ankara yolu üzerinde, Çatalköprü Mahallesi girişindeki köprü yapım çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Toçoğlu, “56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde olacak köprümüzün yapım çalışmaları büyük bir hızla sürüyor

Sakarya'da 7 mahallenin imar planları bir ay askıda!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından, Adapazarı’nın Süleymanbey, Köprübaşı, Karaköy, Rüstemler, Taşlık, Çökekler ve Göktepe Mahallelerin kırsal alan sınırlarına yönelik imar planı kararı onaylandı...

Sakarya Arifiye Köprüsü tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye Türkçaybaşı ile Karaaptiler Mahalleri arasında inşa edilen 65 metre uzunluğunda 17 metre genişliğindeki köprüyü tamamladı.

Sakarya'nın yeni köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye'de hayata geçireceği yeni köprünün inşaatına başladı.

TOPÇA Köprülü Kavşak projesinin inşaatı başladı!

TOPÇA Köprülü Kavşak projesindeki çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Sakarya Arifiye Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi kente yeni köprüler kazandırmaya devam ediyor.

Sakarya Taşburun ve Yongalık Köprüleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı tamamlanan Akyazı Yongalık ve Taşburun Köprüleri’yle ilgili açıklama yaptı, işte o açıklama....

Sakarya Adatepe Köprüsü hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karasu’da yapımı tamamlanan Adatepe Köprüsü’nün hizmete açıldığını belirtti.

Manisa Çatalköprü'ye yeni köprü!

Manisa Çatalköprü'deki 4 metre genişliğinde olan ve yaya geçişine uygun olmayan eski köprü yıkıldı ve yerine 10 metre genişliğinde ve yaya güvenliğinin de sağlandığı yeni köprü yapıldı.

Sakarya'nın yeni köprüsü 15 gün sonra açılacak!

2016’da yıktırılan Karasu Tepetarla-Adatepe arasındaki Sakarya Köprüsü’nün yerine yeni inşa edilen köprüde sona gelindi. Köprünün 15 gün sonra hizmete açılması bekleniyor.

Sakarya Salmanlı'ya yeni köprü!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Salmanlı Mahallesi’ne kazandırılan yeni köprü ve asfalt çalışmaları tamamlanan arterler mahalle sakinlerinin yüzlerini güldürdü.

Sakarya'nın içme suyu sorunu çözülüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Geyve Köprübaşı, Bağlarbaşı ve Akıncı Mahalleleri İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Sakarya Hendek'e yeni araç köprüsü!

Hendek Uludere ikinci etap Rekreasyon çalışması kapsamında, yol genişletme çalışması ve araç köprüsü yapılıyor.

Sakarya'ya 3. köprü ve duble yol için kamulaştırma müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından daha önce şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesinde önemli bir aşamaya gelindi.

Sakarya Çatalköprü Haberi

Sakarya Çatalköprü

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Çatalköprü Mahallesi girişinde başlattığı köprü yapım çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile bölgede incelemelerde bulunan Toçoğlu. "Köprü yapım çalışmalarını tamamladık. Eski Ankara yolu olarak bilinen güzergahta, Çatalköprü Mahallesi girişindeki eski köprüyü yıkmıştık. Kısa süre içerisinde Mudurnu Çayı üzerine 56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde modern bir köprü inşa ettik. Şehrimize hayırlı olsun" dedi. Projenin toplam maliyetinin 2 milyon TL olduğunu da açıklamalarına ekleyen Başkan Toçoğlu. "Hayata geçirdiğimiz yeni projeyle bölge ulaşımını daha güvenli hale getirdik. Yeni köprünün tamamlanmasıyla güzergahı da trafiğe açmış olduk. Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Kısa bir süre önce Pamukova'nın Çardak Mahallesindeki çalışmalarımızı da tamamlamış ve 124 metre uzunluğundaki köprüyü trafiğe açmıştık. Devam eden 4...