30 / 06 / 2024

Sakarya Deniz Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi nerede

Sakarya Deniz Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi nerede

Sakarya Deniz Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi  bugün 10 bin TL sermaye bedeliyle  Gökhan  Tanır tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Deniz Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Yenigün, İhsan Samim  Akyazı, Ahmet Bayrakcı, Adem Koca ve Arman Nişan Kilci ortaklığında kuruldu. 

Artuklu Organizasyon Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artuklu Organizasyon Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Burkay, Ömer Adak ve Ömer Ulfaruk Deniz ortaklığında kuruldu.

Yahu Turizm Taşımacılık Nakliye Danışmanlık Organizasyon Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahu Turizm Taşımacılık Nakliye Danışmanlık Organizasyon Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Suna Gün, Kemal Güler, Abdullah Kurtuluş ve Hasan Deniz ortaklığında kuruldu. 

Sakarya Deniz Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakarya Deniz Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi  bugün 10 bin TL sermaye bedeliyle  Gökhan  Tanır tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aykan Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Nuh Yıldız, Ali Ay, Mikail Varçin, Deniz Çelik ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Aydınlı Caddesi'nde kuruldu.

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi açıldı!

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi, İbrahim Çakır Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi'nde açıldı.

Kıdık Toplu Taşımacılık İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Kıdık Toplu Taşımacılık İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Fatih Şubesi, Ali Kıdık ve Mehmet Kıdık Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 13 Kasım'da açıldı.

Goldenist Turizm Seyahat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldenist Turizm Seyahat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Uçucu, Yakup Kırk, Cemil Avcı ve Ali Kırk tarafından 250 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu.

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Serap Birdal ve Ajlan Birdal Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Beylikdüzü'nde açıldı.

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mourad Barakat, Mohd Saeed Qehaız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Zambak Sokak'ta kuruldu.

Agah Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agah Turizm Seyahat Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezai Polat ve Eyup Kesmez ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Baytna Emlak İnşaat Turizm Reklam Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baytna Emlak İnşaat Turizm Reklam Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Şerif Özcan ve Saquer A Kh E Alhashash ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Bağcılar'da kuruldu.

Sakarya Deniz Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Sakarya Deniz Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi nerede

Sakarya Deniz Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi  bugün 10 bin TL sermaye bedeliyle  Gökhan  Tanır tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Sakarya Deniz Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır : a- Yat işletmeciliği ve yat turizmciliği yapmak yerli ve yabancı yatların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, bu ihtiyaçları diğer işletmelerle bağlantı kurarak karşılanmasını sağlamak. b- Yurdun turistik bölgelerinde turizme elverişli tesisler kurmak,otel, plaj, eğlence yerleri ve mümasili yerler inşa etmek ve bu yerleri satmak veya işletmek veya bu şekilde tesis olunmuş yerleri satın almak, onarmak, işletmeye açmak ve yeniden satmak, kiralamak veya işlettirmek ve ve anasözleşmesind eyazılı olan diğer işler,


Sakarya Deniz Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi adresi:
Eyüp Sultan Mh.Yadigar Sk. Otomer Sit.A Bl.Apt.No:40a/4 Sancaktepe