17 / 05 / 2024

Sakarya Elektrik Perakende

Sakarya Elektrik Perakende

Akbatı AVM'de kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifleri değerlendirildi. 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş ile bir yıl süreyle imzaladı.

Sakarya Karasu için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Akbatı ve Akasya AVM'nin enerjisi için Sakarya Elektrik'le sözleşme imzaladı!

Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerinde kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifler değerlendirildi. 31 Aralık 2019 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik ile imzalanmasına karar verildi....

Reysaş GYO, Zelisko Elektrik ile kira sözleşmesini bir yıl uzattı!

Reysaş GYO Sakarya İli Arifiye İlçesi Yukarıkirezce Mahallesi'nde yer alan deposu için "Zelisko Elektrik San.ve Tic.Ltd.Şti." arasında yapılan kira sözleşmesi 1 yıllığına uzatıldı...

Akbatı ve Akasya AVM'nin enerjisi için Sakarya Elektrik'le anlaşıldı!

Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerinde kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifler değerlendirildi.  1 Ocak 2019 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik ile imzalanmasına karar verildi....

İhlas Gayrimenkul, Enerjisa davasında anlaşma yoluna gitti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Satış A.Ş. dava antlaşması hakkında açıklama yaptı.

Elektrik başvuruları bir günde tamamlanacak!

Elektrik tüketicilerinin perakende satış sözleşmesi başvuruları bir gün içinde tamamlanacak. Başvuru süreci eksiksiz biçimde tamamlanan ve imar alanı içinde bulunan yerlere elektrik en geç 24 saatte bağlanacak.

Yeni konutlara taşınmada Esenyurt birinci sırada!

Elektrik perakende sektöründe faaliyet gösteren CK Boğaziçi Elektrik'in 'Gayrimenkulün Enerjisi Raporu'nun 2017 yılı sonuçlarına göre, yeni konutlara taşınmada Esenyurt birinci sırada.

Sakarya'da inşaat malzemecileri ihtisas bölgesine kavuşuyor!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu inşaat malzemeleri toptan ve perakende ticareti ile iştigal eden firmaların oluşturduğu 13. Meslek Komitesi İnşaat Malzemecileri İhtisas Bölgesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Sakarya 54. Cadde için çalışmalar başlıyor!

Sakarya'nın sosyal yaşamında yepyeni bir adres olacak 54. Cadde; perakende sektörü ile şehir yaşamını birleştiren, mağazacılık konusunda tek bir binaya bağlı kalmadan şehir ile bir arada devam edecek sayılı örneklerden olacak.

Kocaeli Kartepe'ye elektrik tesisi!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Kocaeli'nin Kartepe İlçesinde kesintisiz elektrik sağlanabilmesi için bakım ve yatırım çalışması yapıyor. SEDAŞ, elektrik şebekelerinde işletme bakım, kapasite artışıyla ek tesisler ve yenilemeye ait elektrik dağıtım şebeke yatırım çalışmalarına son sürat devam edeceğin

Akbatı AVM'nin enerji tedarik sözleşmesi imzalandı!

Akbatı AVM'de kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifleri değerlendirildi. 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş ile bir yıl süreyle imzaladı.

Saf GYO, Sepaş ile anlaştı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iyatlandırma açısından piyasa şartlarına göre en uygun teklifi veren Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (SEPAŞ) ile bir yıl süreyle sözleşme imzaladı.

Elektrik faturasındaki kayıp-kaçak bedellerini almak mümkün mü?

Son zamanlarda vatandaşların fazlasıyla şikayetçi olduğu elektrik faturalarındaki zamlar ve tüketiciden "kayıp-kaçak", "dağıtım bedeli", "perakende satış hizmeti bedeli" olarak alınan birçok ücret kaleminin alınması gündemi oldukça meşgul etmektedir.

Sakarya Elektrik Perakende Haberi

Sakarya Elektrik Perakende

Akiş Gayrimenkul Yatırım ortaklığı portföyünde yer alan Akbatı AVM'de kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifleri değerlendirdi. Fiyatlandırma ve sözleşme şartları açısından 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş ile bir yıl süreyle imzaladı. 


Karar verilmiştir.



Açıklama:

Yönetim Kurulumuzca, 


Şirket portföyünde yer alan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezinde kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifler değerlendirilmiş, fiyatlandırma ve sözleşme şartları açısından 30.06.2016 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi  ile bir yıl süreyle imzalanmasına,


Karar verilmiştir.


Saygılarımızla,


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


 ...