02 / 05 / 2024

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi nerede

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi nerede

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün Ahmet Cengiz Özdemir tarafından  kuruldu.

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Adapazarı Belediyesi'nden kat karşılığı sosyal kültürel tesis ve ticari alan yapım işi ihalesi!

Sakarya İli Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sakarya eğitim külliyesinde son durum ne? 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 48 derslikli yeni İmam-Hatip Lisesi’nde 2. kat tabliyeleri tamamlandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce inşaat alanını ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Sakarya'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Sakarya Erenler'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TOKİ'nin Sakarya'daki 445 konutu için kuralar çekildi!

TOKİ'nin '100 Bin Sosyal Konut’ projesinde Sakarya’da yapılması planlanan 445 konutun hak sahipleri çekilişle açıklandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de çekilişe katılıp vatandaşlara hitap etti 

 WABCO Sakarya Fren ve Kompresör Fabrikası temeli atıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya'da düzenlenen fabrika temel atma törenine katıldı. Bakan Varank; "Bu seneki seferi, yeni kurduğumuz TÜBİTAK Kutup Araştırmaları Enstitüsü koordinasyonunda yapacağız." dedi...

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Pilot Programı’na katıldı!

Garanti BBVA Mortgage, Enerji Verimli Mortgage Girişimi’nin Pilot Programı’na katıldı. Garanti BBVA Mortgage, bu sistemi ürün ve hizmetlerine entegre etme testleri yapan 48 kurumdan biri oldu.

Mustafa Varank Sakarya'da fabrika açılış törenine katıldı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya’nın Ferizli ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki Arsan Kauçuk Plastik Makine fabrikasının açılış törenine katıldı.

Sakarya'daki araziler birleştirilip borsaya kazandırılacak!

Sakarya Valiliği ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen "Borsa'da Sakaryalı Yatırımcı Olmak" konulu panele Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu katıldı. 

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün Ahmet Cengiz Özdemir tarafından  kuruldu.

Sakarya’ya bin yataklı hastane müjdesi!

AK Parti Kaynarca İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’ne katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kente bin yataklı hastane inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 100 milyon liraya mal olacak olan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı

Sakarya'da 26 tesisin temel atılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya programı kapsamında inşa edilecek 26 tesisin temel atma törenine katılacak. Eroğlu'nun, 80 milyon lira tutarındaki 21 yatırım müjdesi vermesi bekleniyor.

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi nerede Haberi

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi nerede

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi  Ahmet Cengiz Özdemir tarafından 10 milyon TL sermaye ile bugün  kuruldu.

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi iş konusu; 1. Yüksek Planlama Kurulunun 18.07.2017 tarihli ve 2017/T-9 sayılı YPK Kararı doğrultusunda Sakarya Büyükşehir Belediye'sine ait Adapazarı ilçesi Tekeler Mah. sınırları dahilinde 200.074,44 m2 alanda; Entegre Katı Atık Yönetimi Tesisi kurulması ve işletilmesi, kurulacak olan Entegre Katı Atık Yönetimi Tesisi ile aynı alana komşu, mevcut düzenli depolama alanının işletilmesi ve mevcut sahadaki depogazının toplanarak, enerji üretilmesi, düzenli depolama sahasına uzak konumda yer alan 3 farklı ilçe sınırları içerisinde idare tarafından gösterilecek alanlarda 3 adet atık aktarma istasyonu yapılması işinin Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis kararı ve 3996 Sayılı Kanun ve 2011/1807 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı...