28 / 04 / 2024

Sakarya Erenlerde otel

Sakarya Erenlerde otel

Sakarya 1. İcra Dairesi, Sakarya Erenler'de yer alan arsayı otel ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 27 milyon 505 bin TL olarak belirlendi.

NG Sapanca 2. Otel projesi geliyor!

NG Tasarım Otelcilik ve Turizm, Sakarya Sapanca Kırkpınar-Tepebaşı Mahallesi'ndeki 450 odalı otel projesine başlıyor..

Premier Sakarya Otel hizmete açıldı!

Best Western oteller zinciri tarafından yaptırılan Premier Sakarya Otel hizmete açıldı. Otelin, toplantı salonları ve örnek odaları basın mensuplarına tanıtıldı.

Sakarya Best Western Premier Otel açılış için gün sayıyor!

Ani Otel İşletmeleri A.Ş tarafından Sakarya'da inşa edilen Sakarya Best Western Premier Otel açılmayı bekliyor. Toplam 131 odası ve 8 toplantı salonu bulunan otel, 5 yıldızlı uluslararası tek marka otel olma özelliğine sahip.

Sakarya'ya 3 katlı otel ve bin yataklı hastane geliyor!

Düzenlediği toplantıda çalışmalarını anlatan Sakarya Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “ Madem Sakarya Marmara’nın yıldızı olacak biz de kuzeyin yıldızı yapacağız. Burada da Söğütlü yerini alacak” dedi.

Sakarya Erenler'de 27.5 milyon TL'ye satılık otel!

Sakarya 1. İcra Dairesi, Sakarya Erenler'de yer alan arsayı otel ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 27 milyon 505 bin TL olarak belirlendi.

Sakarya'da gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanıyor!

Remax Gayrimenkul Danışmanı Hüseyin Kubilay, "Sakarya’da son yıllarda ardı ardına konut, AVM, iş merkezi ve otel yatırımlarının temelleri atılıyor, milyon dolarlık yeni projeler açıklanıyor. " dedi.

Ramada Sakarya Otel Eylül ayında açılıyor!

Sakarya Adapazarı'nın uluslararası alanda ilk 5 yıldızlı oteli olacak Ramada Sakarya'nın eylül ayında hizmete açılması planlanıyor. Ramada Sakarya'da, 89 oda, 3 suit, 1 kral dairesi olmak üzere toplam 93 oda bulunuyor.

Merosa Hotel Resort ile Sapanca'ya 127 odalı otel!

Merosa Uluslararası Yatırım Danışmanlık firması tarafından Sakarya Sapanca'ya bağlı Kuruçeşme Köyü'nde 5 yıldızlı otel yapılacak. Merosa Hotel and Resort projesi 127 oda 262 yatak kapasiteli olacak.

Sakarya Ramada Otel'in tanıtımı yapıldı!

Dünya genelinde adından söz ettiren Ramada Otel, verdiği kaliteli hizmeti şimdi Sakarya'ya taşıyor. Yakında açılışı yapılacak olan Ramada Sakarya Otel'in tanıtım toplantısı Tunatan Tesisleri'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Sapanca'ya 7 yıldızlı otel!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Arap yatırımcıların Hazine'ye ait 29 dönümlük arazide inşa edeceği 7 yıldızlı otel için Valilik'te protokol imzalandı. 85 milyon dolarlık yatırımın hayata geçirilmesiyle 600 kişiye istihdam oluşturulması amaçlanıyor.

Mustafa Büyük: 7 yıldızlı otel için irtifak hakkı sözleşmesini imzaladık!

Sapanca'da Arap yatırımcıların Hazineye ait 29 dönümlük arazide inşa edeceği 7 yıldızlı otel için valilikte protokol imzalandı. Sakarya Valisi Mustafa Büyük, 29 dönümlük taşınmaz üzerinde otel inşaatı için irtifak hakkı sözleşmesi imzaladıklarını söyledi

Sapanca'da 5 yıldızlı 3 otel yapılacak!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 5 yıldızlı 3 otel yapılması için arazi tahsis edildi. İlçede 2 tane 5 yıldızlı otelin bulunduğunu belirten İbrahim Uslu, 3 tane daha 5 yıldızlı otel yapılacağını söyledi...

Fiyapı Sakarya'da konut, otel ve üniversite yapacak!

Fiyapı, Sakarya'da konut, alışveriş merkezi, otel ve üniversiteden oluşan projeye başlıyor.

Sakarya Erenlerde otel Haberi

Sakarya Erenlerde otel

T.C. SAKARYA 1. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : Özellikleri : Sakarya ili Erenler ilçesi Erenler Mahallesi Tepetarla Mevkiinde kain; tapunun 12014 parsel numarasında kayıtlı, 9.512,63 m2 yüzölçümlü, tam hisseli, kayden Dört Katlı Betonarme Otel Binası ve Arsası vasıflı taşınmaz konum olarak Erenler Mahallesinde Sakarya Caddesi, Değirmen Caddesi, 15. Sokak ve 31. Sokakın çevrelediği arsada kalmaktadır. Aynı cadde üzerindeki Sakarya İl Emniyet Müdürlüğünün 150 metre kuzeyinde bulunmaktadır. Erenlerdeki alışveriş merkezi ADACENTER AVM'nin ise 1.3 km. kuzeyindedir. Sakarya Caddesinin şehirler arası yola bağlandığı noktaya yaklaşık 2 km. uzaklıktadır. Erenler merkezin ise 600 metre güneyinde bulunmaktadır. Ulaşım olarak Sakarya'nın şehirler arası yollara bağlanma noktası ile Sakarya'nın her tarafına dağılım noktası niteliğindeki...