02 / 05 / 2024

Sakarya Erenlerde sona gelindi

Sakarya Erenlerde sona gelindi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün, Erenler Belediyesinin Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Ayhan Sefer Üstün çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sakarya'da su faturalarında yeni dönem

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte su faturalarındaki Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) artışının uygulanmayacağını ve aynı zamanda kademeli tarifenin sona ereceğini duyurdu.

Sakarya Adapazarı TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Sakarya'nın yeni laboratuvar inşaatında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen su laboratuvarı inşaatı tamamlanmak üzere. 720 metrekare olarak inşa edilen bina yakın zamanda hizmete açılacak.

Akbatı ve Akasya AVM'nin enerjisi için Sakarya Elektrik'le sözleşme imzaladı!

Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerinde kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifler değerlendirildi. 31 Aralık 2019 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik ile imzalanmasına karar verildi....

Ballıkaya Barajı'nda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Sakarya'ya yılda 189,22 milyon metreküp içme ve kullanma suyu temin edecek Ballıkaya Barajı inşaatında sona gelindiğini açıkladı. 

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Zeki Toçoğlu, “Yap-İşlet–Devret modeli ile hayata geçirdiğimiz bölge halimiz bir ilk olma özelliğini taşıyor. Projemizde sona yaklaştık” dedi.

Akbatı ve Akasya AVM'nin enerjisi için Sakarya Elektrik'le anlaşıldı!

Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerinde kullanılmak üzere enerji firmalarından alınan teklifler değerlendirildi.  1 Ocak 2019 tarihi itibariyle sona erecek enerji tedarik sözleşmesinin Sakarya Elektrik ile imzalanmasına karar verildi....

Sakarya Kocaali TOKİ başvuruları için son tarih bugün!

TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan 171 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Sakarya Sapanca başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Sakarya Sapanca projesinde yer alan 127 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Sakarya Kocaali Sosyal Tesisleri açılışa hazırlanıyor!

Kocaali Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tesisimizde bulunan binanın inşası sona erdi, açılış için gün sayıyoruz.” dedi.

Sakarya Alicanlar Konağı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Tarihi Alicanlar Konağı’nda başlattığı restorasyon çalışmalarında sona gelindi. 

Sakarya Alicanlar Konağı’nda sona gelindi!

Alicanlar Konağı’nda devam eden restorasyon çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yapan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Dış cephe tamamlandı. İç kısımlarda sona yaklaştık. İnşallah Mayıs ayında çalışmalarımızı tamamlayarak açılışa hazır hale getireceğiz. ” dedi.

Sakarya Erenlerde sona gelindi Haberi

Sakarya Erenlerde sona gelindi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün, Erenler Belediyesinin Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ten bilgiler alan Ayhan Sefer Üstün, "Proje önemli bir şekilde hayat bulmuş. Binalar yükselmiş. Artık daireler teslim edilecek noktaya yaklaşmış durumda. Güzel ve pırıltı bir çalışma görüyoruz. İnşallah başladığı gibi devamı gelecektir ve sonunda güzel sonuçlanarak bittiğini hep birlikte göreceğiz. Bu çerçevede başta Erenler Belediye Başkanımız Cavit Öztürk'ü, ekibini ve Bakanlıkta bu konuda destek olan değerli bürokratlarımızı, Bakanımızı, Hükümetimizi bir kez daha tebrik ediyor teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 


Akşam Haberleri...