22 / 05 / 2024

Sakarya Fen İşleri yol çalışmaları

Sakarya Fen İşleri yol çalışmaları

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor. İşte sokakları yenilenen mahalleler...

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Karasu sahilinde inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı! 

Sakarya'nın Karasu mahallesinde bulunan sahilde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapılar, Karasu Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kepçeler yardımıyla yıkıldı. 

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi için geri sayım başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, inşa çalışmaları süren Karasu SGM hakkında açıklamalar yaptı. 

Sakarya Alicanlar Konağı’nda sona gelindi!

Alicanlar Konağı’nda devam eden restorasyon çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yapan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Dış cephe tamamlandı. İç kısımlarda sona yaklaştık. İnşallah Mayıs ayında çalışmalarımızı tamamlayarak açılışa hazır hale getireceğiz. ” dedi.

Sakarya Taraklı yeni spor tesisine kavuşuyor!

Taraklı Sentetik Sahası ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Saha zeminini tamamladık. Soyunma odaları bitme aşamasına geldi." diye konuştu.

Sakarya Korucuk'a yeni Samek merkezi geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, Korucuk’a kazandırılacak SAMEK merkezinin projesini anlattı. Mutlu, ''SAMEK’leri tüm ilçelerimize kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor'' dedi.

Sakarya Akyazı'ya yeni kafeterya!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar yaptığı açıklamada Sakarya'nın yeni kafeterya projesi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Sakarya Karasu'nun kaldırımları yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Sakarya Mithatpaşa'daki köprü yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından iyileştirme çalışmalarının başlatıldığı Mithatpaşa Köprüsü’nda ilk etap işlemleri tamamlandı.

Sakarya Hendek'in yolları asfaltlanıyor!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, asfalt çalışmalarına Uzuncaorman Mahallesi’nde devam ediyor. Sivritepe, Aşağı Çalıca, Şeyhler, Akarca ve Paşaköy Mahallelerinde başlayan asfalt çalışmaları tamamlandı.

Sakarya Hendek'teki asfalt çalışmaları tamamlanıyor!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sofular Mahallesi’nde başladıkları 700 metrelik ve Sukenarı Mahallesi’nde başladıkları 550 metrelik yolun asfalt çalışmasını tamamladı.

Sakarya Hendek'e 20 bin ton asfalt!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merkez ve uzak mahallelerde, tam gaz asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve uzak mahallelerde şuana kadar toplamda 20 bin ton asfalt döküldü.

Sakarya Hendek'te yol genişletme çalışmaları başladı!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Köprübaşı Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Sakarya Fen İşleri yol çalışmaları Haberi

Sakarya Fen İşleri yol çalışmaları

Serpan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler İstiklal Mahallesi’nde startını verdiği asfaltlama çalışmalarına Esentepe ve Kemalpaşa’nın ardından Beşköprü Mahallesi’nde de devam ederek cadde ve sokakları sıcak asfaltla kapladı.



E-5 üzerindeki yan yoldan, şehre alternatif girişlerden biri olan ve aynı zamanda tarihi Jüstinyanus Köprüsü’ne kadar uzanan 3053. Sokak’taki çalışmalarını tamamlayan Serpan Belediyesi, caddeyi modern bir görünüme kavuşturdu. Hazırlanan çalışma programı çerçevesinde Orta Mahalle’de çalışmalarına devam eden Serpan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, düzeltme işlemlerinin ardından mahalledeki sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor.



Konu ile ilgili Serpan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, cadde ve sokaklardaki kalite standartlarını yükseltmeye yönelik tüm çalışmaların belirlenen program dahilinde sürdürüleceği...