23 / 07 / 2024

Sakarya Ferizli Akgölün fiyatı ne kadar

Sakarya Ferizli Akgölün fiyatı ne kadar

Sakarya Tarım Müdürlüğü Ferizli Akgöl’ü kiraya veriyor. Bedeli, KDV hariç 7 milyon 218 bin 15 lira olan ihale, 17 Ağustos Pazartesi günü yapılacak.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

TOKİ Sakarya Ferizli 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Ferizli sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Ferizli’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Ferizli’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Ferizli sosyal konut projesi...

Mars Gayrimenkul 5. yılını kutladı!

Sakarya’da gayrimenkul danışmanlığı, taahhüt, apart-yurt işletmeciliği, site yönetimi gibi alanlarda başarılı hizmetler veren Mars Gayrimenkul 5. yılını kutluyor...

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

Yeşil GYO Sakarya'daki yurt binasını 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi 262 ada 1 parselde kayıtlı 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını Ortadoğu Enerji'ye 111 milyon TL'ye sattı...

Sakarya Ferizli'de inşaat sektörüne büyük kolaylık!

Sakarya Ferizli Belediyesi 2020 yılında müteahhitlere ve müstakil yapı yapmak isteyen vatandaşlara büyük kolaylıklar sunuyor.

Sakarya'daki açılış ve temel atma törenleri devam edecek!

Sakaryalıların Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya'daki açılış programının yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

Sakarya Ferizli'de kentsel dönüşüm kararı alındı!

Sakarya Ferizli ilçesine bağlı iki mahallede kentsel dönüşüm kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Sakarya Ferizli Akgölün fiyatı ne kadar Haberi

Sakarya Ferizli Akgölün fiyatı ne kadar

Sakarya Tarım Müdürlüğü Ferizli Akgöl’ü kiraya veriyor. Bedeli, KDV hariç 7 milyon 218 bin 15 lira olan ihale, 17 Ağustos Pazartesi günü yapılacak.


PAZARLIK

Tarım İl Müdürlüğünün internet sayfasında yer alan satış ilanına göre Ferizli Akgöl 17 Ağustos tarihinde ihaleye çıkartılacak.  İhale bedeli olarak 7 milyon 218 bin lira kira bedeli isteniyor. Akgöl'ün su ürünleri istihsal (avcılık) hakkı pazarlık usulü ile kiraya verileceği belirtiliyor.


4. SINIF

İhale sonrası, gölde balık avlayanlar, göl işletmecisine ücret ödemek zorunda kalacak. 19 kilometrekare olan Akgöl’ün maksimum su kodu 4 metre. Göl suyu 4. sınıf olduğu ve yoğun Ötrofikasyon tespiti mevcut. 


Yeni...