26 / 07 / 2024

sakarya gayrimenkul ihaleleri

sakarya gayrimenkul ihaleleri

Erenler Belediye Başkanlığı Sakarya Erenler Mh. Erenler Cd. 27 M-1 pafta, yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 8 Temmuz 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

İki şehirde bin TL'den başlayan bedellerle kiralık 17 gayrimenkul! Tarihler tek tek açıklandı!

Eskişehir ve Aydın'da yer alan 17 gayrimenkul kiraya verilecek. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 25 Haziran ve 4 Temmuz'da yapılacak.

Sakarya'daki 2 arsa ile Kocaeli'deki 2+1 konutlar ve 1 adet arsa satılıyor!

Sakarya Ferizli ve Kocaeli Başiskele'de yer alan 3 adet arsa ile 2 adet 2+1 konut satılıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İki şehirde belediyelerden satılık 7 gayrimenkul! Arsa, konut, iş yeri...

Konya ve Düzce'de yer alan toplamda 7 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Söz konusu satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran'da yapılacak.

İki şehirde kiralık 31 gayrimenkul! Konut, iş yeri, ATM yeri, kafeterya...

Eskişehir Odunpazarı ve Denizli Pamukkale'de yer alan 31 gayrimenkul kiraya verilecek. Kiralama ihaleleri 26 Haziran ve 28 Haziran'da yapılacak.

54 bin TL'ye arazi alabilirsiniz! Milli Emlak, iki şehirde yüzde 20 indirimle 42 gayrimenkul satıyor! Milli Emlak satış!

Milli Emlak, Ankara ve Manisa'da yüzde 20 indirim fırsatıyla 42 adet gayrimenkul satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

SGK, Ankara, Yalova, Sakarya'da arsa, arazi ve bina satıyor! 420 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sosyal Güvenlik Kurumu, Ankara, Yalova, Sakarya'da yer alan 36 adet arsa, arazi ve binayı satıyor. Peki 3 şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar... 

İzmir ve bir şehirde daha satılık gayrimenkul! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Van'da yer alan iki adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde kiralık 11 gayrimenkul! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Trabzon ve Ordu'da yer alan toplamda 11 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihaleleri 24 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Sakarya’da konutta en fazla kazandıran ilçeler!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan Sakarya'da konut yatırımında en fazla kazandıran ilçeleri açıkladı. İşte o ilçeler...

İki şehirde 29 gayrimenkul satılacak! Yatırımcılar bu tarihlere dikkat!

Afyonkarahisar ve Hatay'da yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 26 Mart ve 29 Mart'ta yapılacak.

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

sakarya gayrimenkul ihaleleri Haberi

sakarya gayrimenkul ihaleleri


Sakarya Erenler mahallesinde yer alan gayrimenkulün muhammen bedeli 2 milyon 615 bin lira, geçici teminat bedeli ise 78 bin 478 lira olarak belirlendi. İhale 8 Temmuz 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için