18 / 05 / 2024

Sakarya Geyve Öğrenci Yurdu

Sakarya Geyve Öğrenci Yurdu

Geyve’de Sarıgazi mahallesi yolunda Mayıs 2015 tarihinde yapımına başlanan 200 ortaöğrenim öğrencisine hizmet edecek öğrenci yurdu inşaatı tamamlanarak yeni eğitim öğretim sezonunda hazır hale getirildi.

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Sakarya Geyve'de 23.6 milyon TL'ye satılık fabrika binaları!

Geyve İcra Dairesi, Sakarya Geyve'de bulunan tek katlı kargir havai fişek oyuncak ve kimya fabrika binaları ve tarlasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 23 milyon 668 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Sakarya Geyve Meydanı 5 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Meydanı için 5 Haziran Cuma günü ihaleye çıkacaklarını müjdeledi.

Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Geyve ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Univa Öğrenci Evi Kampüsleri yabancı yatırımcılara satıldı!

Erkanlı Holding'in Asset Campus ortaklığıyla hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri” projesi yabancı yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Sakarya’daki öğrenci evi projesine Ürdün'den yoğun talep geldi.

Univa'nın son 120 öğrenci evini Ürdün’deki yatırımcılar aldı!

Tek seferde en büyük yabancı yatırımı çeken Univa Sakarya’daki tüm öğrenci evleri satıldı. Univa'nın son 120 öğrenci evini Ürdün’deki yatırımcılar satın aldı..

Sakarya Unigarden yarın açılıyor!

Sakarya'da Fixus Yapı imzası ile hayata geçirilen Sakarya'nın en büyük öğrenci kenti Unigarden projesi yarın açılıyor...

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'ne Araplar ilgi gösterdi!

Erkanlı Grup’un Türkiye’de bir ilke imza atarak dünyaca ünlü AssetCampus işbirliği ile Sakarya’da inşa ettiği Univa Öğrenci Evi Kampüsü, yabancı yatırımcıyı cezbetti. 

Erkanlı Grup'tan yeni öğrenci evleri yolda!

Sakarya’da 2400 öğrenci kapasitesi olan Univa öğrenci projesini hayata geçiren Erkanlı Grup, yapacağı yeni yurtlarla 5 yılda yatak kapasitesini 10 bine çıkaracak.

Sakarya Geyve Öğrenci Yurdu Haberi

Sakarya Geyve Öğrenci Yurdu

Geyve’de Sarıgazi mahallesi yolunda Mayıs 2015 tarihinde yapımına başlanan 200 ortaöğrenim öğrencisine hizmet edecek öğrenci yurdu inşaatı tamamlanarak yeni eğitim öğretim sezonunda hazır hale getirildi.


Yurdun hizmete girmesi nedeniyle Sakarya Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı. Sakarya Valiliği’nden yapılan açıklamada; İlimiz Geyve İlçesi’nde 06.05.2015 tarihinde yapımına başlanılan, 6.619.86 metre kare arsa üzerinde 200 Öğrenci Kapasiteli olarak KDV dahil 2.784.800 TL ihale bedelli olarak yaptırılan, Geyve Ortaöğretim Pansiyonu inşaatı tamamlandı. Depreme dayanıklı olarak ve en son ihtiyaçlara uygun şekilde inşa edilen Geyve Ortaöğretim Pansiyonu 2016-2017 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin hizmetine hazır, denildi.


Sakarya Halk...