22 / 05 / 2024

Sakarya grup yolları

Sakarya grup yolları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gün içerisindeki ziyaret programı kapsamında farklı ilçelerde görevli muhtarları Büyükşehir’de misafir etti.

Sakarya'da 2023'ün ilk yarısında üretilen her 5 araçtan 4 tanesi dünya yollarında!

Sakarya'da 2023 yılının ilk yarısında üretilmiş olan 129 bin 416 aracın yüzde 81,1'ine denk gelen 105 bin 21 tanesi yurt dışına gönderildi.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in yollarını Rönesans Grup yapacak!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” ihalesini, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans Grup aldı. 

Engin Özkoç: Sakarya'daki depreme dayanıksız okulların yıkım kararı doğru!

Sakarya’daki depreme dayanıksız okullara yıkım kararı verildi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya'nın yeni projelerine Büyükşehir Meclisi onayı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada bisiklet ve yürüyüş yollarıyla sosyal yaşantıya katkı sunacaklarını söyledi.

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

10 maddede banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yolları!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan, banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yollarını anlattı...

Erkanlı Grup'tan yeni öğrenci evleri yolda!

Sakarya’da 2400 öğrenci kapasitesi olan Univa öğrenci projesini hayata geçiren Erkanlı Grup, yapacağı yeni yurtlarla 5 yılda yatak kapasitesini 10 bine çıkaracak.

Sakarya İtfaiye Grup Amirliği binası tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İtfaiye Grup Amirliği binamız tamamlandı. 16 personel ve 5 araçla Akyazı ilçemize ve bölgeye hizmet sunacağız.” dedi.

Sakarya Akyazı yeni itfaiye binasına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da hayata geçirilen İtfaiye Grup Amirliği’nde sona gelindi.

Sakarya IC Karasu Limanı açıldı!

Sakarya'da hayata geçirilen IC Karasu Limanı, hizmete açıldı. IC İçtaş Altyapı Grup Başkanı Murat Soğancıoğlu, Karasu Limanı’nın 76 milyon dolar yatırım ile inşa edildiğini belirtti.

Aslandağ Grup Sakarya'da ahşap fabrikası kuruyor!

Aslandağ Grup yeni ahşap fabrikası kuruyor. Aslandağ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Aslandağ, yeni fabrika yatırımına 15 Temmuz'dan sonra karar verdiklerini söyledi.

Ordu Çatalpınar sıcak asfalta kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çatalpınar ilçe merkezi ve mahalle grup yollarındaki sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Ordu Korgan-Tepealan yolu asfalta kavuştu!

Bölgenin en önemli grup yollarından biri olan ve siyasilerin vaat ettiği yatırımlar arasında yer alan Korgan-Tepealan yolu, Ordu Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları sonucu sıcak asfalta kavuştu.

Sakarya grup yolları Haberi

Sakarya grup yolları


Farklı ilçelerde görevli muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Sakarya 2023’e Türkiye’nin en hazır şehirleri arasında girecek. Altyapı, yollar, kültür sanat yatırımları, sosyal hizmetler, tarihi yapılar, çevre projeleri, doğal alanların korunması ve yaşatılması ve ulaşım alanında çok önemli hizmetler hayata geçmiş olacak. Ne yapıyorsak bilerek yapıyoruz. Sakaryamızı 2023’e hazırlıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gün içerisindeki ziyaret programı kapsamında farklı ilçelerde görevli muhtarları Büyükşehir’de misafir etti. Toçoğlu, Aşağıdereköy Mahallesi Muhtarı Nevzat Ayvaz, İstiklal Mahallesi Muhtarı Mustafa Gül, Uzunköy Mahallesi Muhtarı Ali Ak, Soğuksu Muhtarı Emin Kula, Aktefek Muhtarı Ali Bayraktar ve Kayacık Muhtarı Mehmet Cebesoy ile mahalle grup yollarında sürdürülen çalışmaları değerlendirdi. Görüşmede muhtarlar Büyükşehir Belediyesi’ne hizmet teşekküründe bulundular.


Büyükşehir’den Mahallelere Destek

Ziyaretlerin ardından konuşan Başkan Toçoğlu, “Bugün Serpan,...