06 / 05 / 2024

Sakarya Hakem Tesisi son durum

Sakarya Hakem Tesisi son durum

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek ve yapım çalışmalarını Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği binayı ziyaret etti.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir'den 48.6 milyon TL'ye satılık hal tesisi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erenler ilçesinde bulunan hal tesisini 48 milyon 660 bin 446 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 17 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Sakarya Karasu'da savunma sanayi tesislerinin temeli atılmadı mı?

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ethem Sancak’ın yaptığı BMC’ye Sakarya Karasu’da savunma sanayi tesisi kurmak için tahsis edilen Hazine arazilerinin 473 bin 866 metrekare daha genişletildiği meydana çıktı...

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Sakarya'ya 47 yeni sağlık tesisi kazandırdık!

Sakarya'da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Sağlıkta toplam bin 335 yataklı, 17'si hastane olmak üzere, 47 adet sağlık tesisini şehrimize kazandırdık'' diye konuştu.

Sapanca Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sapanca Spor Tesisi'nin temeli atıldı.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projenin montajında sona gelindiğini belirtti.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatının son sürat devam ettiğini söyledi.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Sakarya Hakem ve Gözlemciler Tesisi açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne verilecek olan Hakem ve Gözlemciler Tesisi hizmete açıldı.

Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığını açıkladı

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde montaj başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projede montajın başladığını belirtti.

Sakarya Hakem Tesisi son durum Haberi

Sakarya Hakem Tesisi son durum


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek ve yapım çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen binayı ziyaret etti. Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar’ın da hazır bulunduğu ziyarette inşaatta incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.


Modern bir bina

Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun binamızda inşaat çalışmalarımız tamamlandı. Yakın bir zamanda spor camiamıza bir tesis daha kazandırmış olacağız. Binamızı hakemlerimizin en güzel şekilde istifade edebileceği şekilde inşa ettik. Birlikte vakit geçirebilecekleri kafeteryası, idare odası ve toplantı odaları tesisimizde mevcut. İnşallah kısa süre içerisinde hakemlerimizin kullanımına sunmuş olacağız” diye konuştu.


Spora katkımız sürecek

Çevre düzenleme çalışmalarının da gerçekleştireceğini ifade eden Başkan Toçoğlu, “Tesisimizin çevre düzenlemesi için de ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor....