29 / 04 / 2024

sakarya hali

sakarya hali

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, "Eylül Ayı Meclis toplantımızda halin Arifiye Kirazca’da inşa edilmesi konusunda yetki aldık. Şimdi ise yeni hal binası için ihale aşamasındayız" dedi.

Balkabağı 7,50 TL biber 5 TL domates 2.5 TL! Sakarya Hali’nde 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Sakarya Hali'nin 9 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Peki halde sebze meyve fiyatları ne kadara satılıyor? Sakarya Hali'nde hangi sebzeler bulunuyor? İşte 9 Ocak 2023 Sakarya hal fiyat listesi...

Acur 5,50 ananas 27 balkabağı 14 TL! Sakarya Hali’nde sebze ve meyve ne kadar? İşte 8 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sakarya Hali'nin 8 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Peki halde sebze meyve fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Sakarya Hali'nde hangi sebzeler bulunuyor? İşte 8 Ocak 2023 Sakarya hal fiyat listesi...

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Zeki Toçoğlu, “Yap-İşlet–Devret modeli ile hayata geçirdiğimiz bölge halimiz bir ilk olma özelliğini taşıyor. Projemizde sona yaklaştık” dedi.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi tamamlanıyor!

Arifiye’de inşa çalışmaları devam eden Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehri Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Sakarya yeni hal kompleksinde 80 dükkan yer alacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kirazca’da hayata geçirilen toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi inşaatını inceledi.

Sakarya Sebze ve Meyve Hali Kompleksi'nde son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya ve bölgesine hizmet sunacak Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinde devam eden çalışmaları AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile birlikte inceledi.

Sakarya Sebze ve Meyve Hali'nde inşaat devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya ve bölgesine hizmet sunacak Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinde devam eden çalışmaları Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile birlikte inceledi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kirazca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinde yapım çalışmalarının başladığını açıkladı.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi için imzalar atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Hal İşletmeciliği İnşaat Tic. Anonim Şirketi işbirliği ile Arifiye ilçesi Kirazca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin yapım protokolü imzalandı.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye ilçesi Kirazca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Sakarya Arifiye'ye yeni hal binası yapılacak!

Sakarya Arifiye ilçesi, Kirazca mahallesi'nde 95.121 metrekare arsa üzerine Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi inşa edilecek. Yeni hal binasının ihalesi 28 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Sakarya Büyükşehir Arifiye'de Toptancı Hali Kompleksi yaptıracak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Sakarya Arifiye'de Toptancı Hali Kompleksi yaptıracak. 29 yıllığına kiralanacak gayrimenkulün inşaat bedeli 32 milyon 860 bin TL olarak belirlendi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi 24 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun sebze ve meyve hali esnafına müjdesini verdiği yeni hal kompleksi için 24 Mart Perşembe günü yapım ihalesine çıkılıyor.

sakarya hali Haberi

sakarya hali
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Sebze ve Meyve Hali esnafını makamında ağırladı. 

Görüşmede hal esnafı adına söz alan Tahsin Çuhadar, “Sektör esnafı olarak yeni hal binasının yapımı noktasında arkadaşlarımızla mutabakata varmış durumdayız. Bu konuda Büyükşehir Belediyemizle istişarelerde bulunarak, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz yol haritamızı belirledik. Esnaf olarak yeni hal binası konusundaki son gelişmelerden oldukça memnunuz” diye konuştu. 


Başkan Toçoğlu ise şunları söyledi; “Geçtiğimiz günlerde Sebze ve Meyve Hali esnafımızla bir araya gelmiş, yeni hal binası için gerekli adımların kısa süre içerisinde atılacağını ifade etmiştik. Eylül Ayı Meclis toplantımızda halin Arifiye Kirazca’da inşa edilmesi konusunda tam yetki aldık. Şimdi ise yeni hal binası için ihale aşamasındayız. İnşallah ihalemizi de gerçekleştirip ardından çalışmalarımıza başlayacağız. Esnafımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için koordineli bir...