29 / 04 / 2024

Sakarya Hendek çalışmaları

Sakarya Hendek çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandı.

Rüstem Keleş: Hendek'te altyapı çalışmalarında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını belirtti.

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Sakarya'da 48 derslikli okul için kazı ve dolgu çalışmaları başladı!

Yıkımı yapılan Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alanda hayata geçirilecek olan  48 derslikli okul projesinde kazı ve dolgu çalışmaları başladı.

Sakarya Orhan Cami’deki restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orhan Cami’de devam eden restorasyon çalışmaları için Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci 100 günlük Eylem Planı kapsamında Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerinde yöresel konut projesi uygulanacak.

Sakarya Demokrasi Meydanı’ndaki kazı çalışmaları tamamlanıyor!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden yenileme çalışmalarını yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kazı çalışmalarımızın yüzde 90’ını tamamladık. Yeni projeyle meydandaki kot farkını ortadan kaldıracağız.” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının gelecek hafta içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Sakarya Hendek'te imar barışı toplantısı!

Kentteki imar çalışmalarına devam eden Hendek Belediyesi, imar barışıyla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Kuzey Marmara Otoyolu’nda çalışmalar havadan görüntülendi!

Çalışmalar tüm hızıyla sürdüğü Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Kocaeli kesimi havadan görüntülendi. Otoyolu bittiğinde İstanbul-Kocaeli ve Sakarya trafiğini oldukça rahatlatması bekleniyor..

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Sakarya Tarihi Uzunçarşı'da 2. etap çalışmaları başladı!

Sakarya Tarihi Uzunçarşı'daki çalışmalarla ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projede ikinci etap çalışmalarının başladığını belirtti.

Akçay Barajı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yapımı devam eden Akçay Barajı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Sakarya Hendek çalışmaları Haberi

Sakarya Hendek çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını Bu kapsamda Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesi için projelendirdiğimiz 33 kilometrelik atıksu hattının 27 kilometresi tamamlandı. Yaklaşık 4,5 Milyon TL değerindeki çalışmalarımızın tamamlanmasıyla artık bu bölgenin atıksuları Hendek Atıksu Arıtma Tesislerimize ulaşacak" diye konuştu. 

Sakaryalı geleceğe hazırlıyoruz Bölgenin atıksu sorununu belirtti. çözüme kavuşturuyor olmanın Rüstem Keleş, "Sakarya Su mutluluğunu yaşadıklarını da ve Kanalizasyon İdaresi olarak belirten SASKİ Genel Müdürü şehrimizin sağlam altyapıya Rüstem Keleş, "Yatırımımız hem kavuşması adına yatırımlarımızı bölgenin hem de şehrimizin çevre sürdürüyoruz. geleceğini yakından ilgilendiriyor. 

SASKİ olarak hayata geçirdiğimiz gerek altyapı yatırımları gerekse çevre koruma çalışmalarıyla şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. 

Şu anda şehir genelinde 250 Milyon TL'li bulan...