27 / 04 / 2024

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 



Sakarya'da bir süre önce ihalesi gerçekleşen 106 yataklı Acil Durum Hastanesi için Orman Bakanlığı'ndan devir alınan Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesi içerisindeki 13 bin metrekarelik alanda çalışmalar başladı. Haberfokus'ta yer alan habere göre; temeli atıldıktan sonra 45 gün içerisinde tamamlanacak olan hastanenin yapılacağı arazi üzerinde proje yapım ihalesini kazanan ve ismi kamuoyu ile paylaşılmayan firmanın arazi çalışmaları için düğmeye basıldı.

 Sakarya Acil durum Hastanesi nde inşaat çalışmaları başladı!

Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 5 lojman bir futbol sahası ve yeşil alandan meydana gelen 13 dönümlük arazi üzerinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Hastane tamamlandığında son teknolojiye sahip tıbbi cihazlar, 6 ameliyathane, 48 yoğun bakım yatağı, 5 diyaliz ünitesi, 12 müşahede yatağı ve iki acil servis poliklinik olarak hizmet verecek. Öte yandan, olası ihtiyaç durumunda hastanede yer alan 106 yatağın tamamı yoğun bakım servisi olarak da kullanılabilecek.

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı! 


Geri Dön