06 / 05 / 2024

Sakarya hşap evleri

Sakarya hşap evleri

Her biri bin bir güçlükle, zor doğa koşullarında aylarca insan gücüyle uzaklardan taşınan malzemelerle yapılan Sakarya Taraklı'nın ahşap evleri ayakta zor duruyor.

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 27 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler diğer betonarme evlere göre farklı yapılardır. Son dönemin popüler yapılarından olan bu ahşap evleri diğer yapılardan ayıran farklılıklar nelerdir? İşte araştırılan detaylar!

Kadın girişimci ekosisteme uygun ürettiği ahşap evleri yurt dışına satıyor!

Sakarya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Gül Korkmaz, tasarımını da kendisi yaparak ürettiği "1 oda 1 salon", "2 oda 1 salon üçgen", "karavan" ve "garaj" modellerinde doğal ahşap evleri ihraç ederek, ülke ekonomisine de katkı sağlıyor

Prefabrik ve küçük evlere yoğun ilgi!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle şehir merkezlerindeki evlerinden uzun süre çıkamayan vatandaşlar, doğa içinde bir yaşam sürmek için prefabrik ve küçük ahşap evleri tercih ediyor. 

Hüsnü Gürpınar: Sakarya’da Deprem Master Planı olursa destek veririz!

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Bursa Hümahatun Evleri teslim edildi!

Yıldırım Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm marifetiyle Mevlana ve Ulus Mahallelerinde inşa edilen Hümahatun Evleri, gerçekleşen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona gelindi!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettiği Hümahatun Evleri’ndeki 130 konut 10 Temmuz’da hak sahiplerine teslim edilecek.

Bursa Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana-Ulus bölgesinde kendi öz kaynaklarıyla inşa ettiği 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alandan meydana gelen Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor. 

Sakarya'da kent yatırımları hızla sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent bölgesinde hayata geçirilen projelerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Hümahatun Evleri'ne tapu müjdesi!

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Hümahatun Evleri projesindeki daireler için kat irtifakı tapuları imzalandı. 

Sakarya Hendek'te 18 dairelik bina mühürlendi!

Sakarya Hendek'te 54 konutluk sitenin 18 dairelik bloğunda çökme meydana geldi. Doğalgaz ve enerji hatlarının kesilmesinin ardından 18 dairelik blok mühürlendi.

Avanos TOKİ Evleri'nde çalışmalar hızlanacak!

Avanos TOKİ Evleri'nide yer alan 33 binadan 12’si şimdiden yükseldi, çalışmaların bayramdan sonra hızlanması planlanıyor.

TOKİ Konya Hüyük Evleri başvurusu!

TOKİ Konya Hüyük Evleri başvurusu devam ediyor. Projede toplamda 33 adet daire satışta.

Sakarya hşap evleri Haberi

Sakarya hşap evleri

Sakarya'nın ilçe merkezinde mahallelerde dar sokaklarda bulunan evler el emeği ile yapılmıştı. Ahşap evler bakımsızlıktan yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Bazı yıkılan evler mahalle sakinlerini de tedirgin ediyor. Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman tarihi evlerin yıkılmasına seyirci kalamayacaklarını belirterek çalışma başlattıkları çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. 



Sakarya...