06 / 05 / 2024

sakarya isale hatları son durum

sakarya isale hatları son durum

Başkan Toçoğlu, “4. İsale Hattı için açtığımız 480 metrelik tünelde çelik boru montajı başladı. İnşallah isale kaynaklı su kesintilerine kesin çözüm getirecek hattımızı kısa süre içerisinde devreye alacağız” dedi.

Sakarya Hendek'te 18 dairelik bina mühürlendi!

Sakarya Hendek'te 54 konutluk sitenin 18 dairelik bloğunda çökme meydana geldi. Doğalgaz ve enerji hatlarının kesilmesinin ardından 18 dairelik blok mühürlendi.

Sakarya Ferizli yeni altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehir genelinde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. SASKİ, şehrin birçok noktasında içmesuyu ve kanalizasyon hatları, arıtma tesisleri inşa ederken lokal problemleri de hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

Samsun 19 Mayıs Barajı'nın temel atma töreni 4 Aralık'ta!

19 Mayıs Barajı şantiye şefi Emre Sönmez ve isale hattı şantiye şefi Sermet Sönmez ile Baraj ve isale hatları konusunda fikir alış-verişinde bulunan Başkan Topaloğlu ve Bölge Müdürü Ahmet Kanık, 4 Aralık Pazar günü isale hattı temel atma töreninin gerçekleştirileceğini söyledi.

Sakarya'ya 100 milyonluk baraj geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akçay Barajı ve İsale Hattı projesi kapsamında Arifiye’de devam eden isale hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Sakarya'da 2016 altyapı ve içmesuyunda yatırım yılı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2009 – 2015 yılları arasında 400 milyonluk yatırımı hayata geçirdik. İçmesuyu arıtma tesisleri, kanalizasyon ve içmesuyu hatları inşa ettik" dedi

Konya Seydişehir'de içme suyu hattı yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KOSKİ) Seydişehir Necati Kalaycıoğlu caddesinde ekonomik ömrünü tamamlamış su isale hatlarını yeniliyor.

Hatay Antakya'nın altyapısı yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Antakya’da eski olmasından dolayı sık sık arızalanan ve su kesintilerine sebep olan isale hatlarında yenileme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Hatay Belediyesi isale hattı yenileme programını hayata geçirdi!

HATSU, sık sık arızalanan, apartmanların altında kaldığı için müdahale edilemeyen ve sonucunda susuzluğa sebep olan isale hatlarında kronikleşen sorunların çözülmesi amacıyla isale hattı yenileme programını hayata geçirdi.

Sakarya Çelik İsale Hattı açıldı!

Sapanca Gölü'nden şehre su ulaştıran daha önceki 3 isale hattının, eski hat olması ve ayrıca güzergahtaki sıkıntı sebebiyle zaman zaman su kesintilerine sebep oluyordu.

Sakarya'da inşa edilen çelik isale hattının açılı!

Sapanca Gölü'nden şehre su ulaştıran daha önceki 3 isale hattının, eski hat olması ve ayrıca güzergahtaki sıkıntı sebebiyle zaman zaman su kesintilerine sebep oluyordu.

Sakarya Çelik İsale Hattı yarın açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin içmesuyu geleceğini güvence altına alan çelik isale hattı projesinde yapım çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Manisa Gördes'in isale hattı yenileniyor!

Manisa Çağlayan ve Yeniköy Mahallelerinin içme suyu isale hatlarını yeniliyor. İçme suyu tesislerinin yenilenmesi kapsamında yapılan çalışmalar ile Çağlayan ve Yeniköy Mahallerinde 11 bin 800 metre içme suyu isale hattı borusu yenilenecek.

Sakarya 4. Çelik İsale Hattı'nın boru montaj çalışmaları tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Hattımızın geçişi için açtığımız 480 metrelik tünelde montaj çalışmalarımız tamamlandı. Projelendirdiğimiz 11 kilometrelik hatta son 120 metreye gelindi” dedi.

sakarya isale hatları son durum Haberi

sakarya isale hatları son durum


Başkan Toçoğlu, “4. İsale Hattı için açtığımız 480 metrelik tünelde çelik boru montajı başladı. İnşallah isale kaynaklı su kesintilerine kesin çözüm getirecek hattımızı kısa süre içerisinde devreye alacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, çelik borularla inşa edilen 4. İsale Hattı çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. Toçoğlu, “Şehrimizin ana iletin hatlarında uzun vadede sorun yaşanmaması için hazırladığımız projede sona geldik. Göl Tesisleri’nden Hızırilyas Su Yönetim Merkezine içmesuyu ulaştıracak 11 kilometrelik hattın 10, 5 kilometresi tamamlandı. Ekiplerimiz kalan hat montajını da süratle sürdürüyor” diye konuştu.


İsale kaynaklı kesintilere son

4. İsale Hattı için açılan tünelde çelik boruların montaj çalışmalarının başladığını da açıklamalarına ekleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Çelik hattımızda herhangi bir iletim sorununun yaşanmaması için farklı bir güzergahta inşa çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda açtığımız...