03 / 05 / 2024

Sakarya Karacasu Kanalı Islahı ve Çevresi projesi

Sakarya Karacasu Kanalı Islahı ve Çevresi projesi

Sakarya Akyazı'ya bağlı Ömercikler Mahallesi ve Karacasu Kanalı Islahı ve Çevresi kapsamında Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Engin Altay'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Canan Sakarya bugünkü köşesinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Canan Sakarya'nın o yazısı...

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Karasu yeni yatırımlarla Kanal İstanbul ile yarışıyor!

Sakarya'nın Karasu ilçesi yeni yatırımlarla adeta Kanal İstanbul projesi ile yarışıyor. Proje Bazlı Teşvik Sistemi'yle yaklaşık 5 milyar TL yatırım alan ilçe, iş dünyasının radarına girdi. İlçe yeni yatırımlarla savunma sanayinin başkenti olacak...

Siz hiç Kanal İstanbul'dan vazgeçtiğimizi duydunuz mu?

Sakarya 70. İl Danışma Toplantısı'nda konuşma yapan AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, "Dikkatli olmak adına bir takım kararlar alıyoruz. Siz hiç Kanal İstanbul projesinden vazgeçtiğimizi duydunuz mu? O zaman Türkiye iyi yoldadır" dedi...

Karasu, Kanal İstanbul projesiyle yarışıyor!

Sahip olduğu stratejik konumu, hızla gelişen sanayisi ve doğal güzelliği ile dikkat çeken yatırım bölgelerinden olan Sakarya’nın Karasu ilçesi, yeni yatırımlarla Kanal İstanbul projesiyle yarışıyor...

Kanal İstanbul'un isim hakkını FETÖ'cü Gökhan Aygen almış!

Kanal İstanbul Projesi’nin isim hakkının Sakarya’da FETÖ’den tutuklanan Gökhan Aygen’in ortağı olduğu firma tarafından projenin açıkladığı gün Türk Patent Enstitüsü’nden tescil ettirildiği ortaya çıktı.

Akyazı Karacasu Park Projesi’nin yüzde 70'i tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’da inşa çalışmaları devam eden Karacasu Park Projesi’nde incelemelerde bulundu. Projenin yüzde 70'i tamamlandı...

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde son durum!

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “16 ilçe grup yollarının yanı sıra, şehir merkezi ve ana arterlerde kapsamlı bir dönüşüm çalışması başlattık" dedi

Zeki Toçoğlu Akyazı Karacasu Park'ı inceledi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Karacasu Park Projesi’ni inceledi, projede kısa süre içerisinde uzun bir mesafe aldıklarını vurgulayan Başkan Toçoğlu, Kültür Merkezi ilk kat çalışmalarında sona geldiklerini ifade etti.

Sakarya Akyazı Karacasu Park Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacağı açıklanan Karacasu Park Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

Karacasu Park projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacak Karacasu Park Projesi, bugün ihaleye çıkıyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “14 dönümlük alanda hayata geçireceğimiz yeni yaşam alanı Akyazımıza hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Akyazı Karacasu Park Projesi'nin ihalesi ne zaman?

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacak Karacasu Park Projesi, 20 Ekim Salı günü ihaleye çıkıyor. Başkan Toçoğlu, “14 dönümlük alanda hayata geçireceğimiz yeni yaşam alanı Akyazımıza hayırlı olsun” dedi.

Karacasu Park 20 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ihale tarihini verdi. Toçoğlu, “Proje tamamlandı; onay alındı. Sırada ihale var demiştik. Karacasu Park için 20 Ekim Salı günü ihaleye çıkıyoruz. Akyazı ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Karacasu Kanalı Islahı ve Çevresi projesi Haberi

Sakarya Karacasu Kanalı Islahı ve Çevresi projesi


Akyazı Belediye Başkanlığı'nın Sakarya Akyazı'da yer alan bazı alanlar ve Karacasu Kanalı Islahı ve Çevresi kapsamında aldığı acele kamulaştırma, Bakanlar Kurulu kararı ile bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.



İşte karar;



BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6650

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde yer alan ve ekli listede bulunduğu yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların, Karacasu Kanalı Islahı ve Çevre Düzenlemesi Projesi kapsamında Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması; İçişleri Bakanlığının 14/7/2014 tarihli ve 14843 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 21/7/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.

                                                               ...