27 / 04 / 2024

Siz hiç Kanal İstanbul'dan vazgeçtiğimizi duydunuz mu?

Siz hiç Kanal İstanbul'dan vazgeçtiğimizi duydunuz mu?

Sakarya 70. İl Danışma Toplantısı'nda konuşma yapan AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, "Dikkatli olmak adına bir takım kararlar alıyoruz. Siz hiç Kanal İstanbul projesinden vazgeçtiğimizi duydunuz mu? O zaman Türkiye iyi yoldadır" dedi...



AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, partisinin Serpan Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlediği Sakarya 70. İl Danışma Toplantısı'nda konuşma yaptı.

Ekonomik bütün göstergelerin bundan önceki yıllardan daha iyi durumda olduğuna işaret eden Ali İhsan Yavuz sözlerini şunları söyledi; 

"Dikkatli olmak adına bir takım kararlar alıyoruz. Siz hiç Kanal İstanbul projesinden vazgeçtiğimizi duydunuz mu? O zaman Türkiye iyi yoldadır. Siz hiç 3. havaalanı projesinden vazgeçtiğimizi duydunuz mu? Vazgeçmiyoruz, o zaman bilin ki Türkiye doğru yoldadır, doğru yönetiliyordur. S-400'leri almaktan vazgeçtik diyen oldu mu? Doğru yoldayız merak etmeyin. Emin olun bu lider, asrın en büyük en önemli lideridir. Emin olun, AK Parti dünyanın en iyi partisidir ve emin olun sizler dünyanın en önemli, en makbul işini yapıyorsunuz."

Toplantı'ya, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ile belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

 

Kanal İstanbul ertelenmeyecek!
 


Geri Dön