19 / 05 / 2024

sakarya karaman spor tesisleri nerede

sakarya karaman spor tesisleri nerede

Adapazarı Belediyesi’nin depremden sonra kurulan yeni yerleşim bölgesi Karaman’da yaptırdığı spor kompleksinin açılışı törenle yapıldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu açılışta bir konuşma yaptı...

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

Sakarya'da 'Yaşayan Stadyum' tanıtıldı!

Sakarya Erenler'de bulunan statta basın mensuplarıyla buluşan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, ''Yaşayan Stadyum" projesini tanıttı. 

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Yıkılan Sakarya yeniden kuruldu!

Sakarya'da Marmara Depremi'nde yıkılan Camili, Karaman ve Korucuk mahalleleri yeniden yerleşim yeri oldu. Yeni yerleşim yerine sosyal donatı alanları da eklendi. 

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Sapanca Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Sapanca’da inşa çalışmaları süren spor tesislerinde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2 bin kişilik tribünlerimiz tamamlandı. Zeminde gerekli çalışmalar sona erdi.” dedi.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya Ferizli yeni spor tesisine kavuştu!

Ferizli’de hayata geçirilen spor tesisinin açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Sapanca Spor Tesisleri tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca Hacımercan'da inşa edilen spor tesislerinde çalışmalar tamamlanıyor...

Karaman'a 15 bin kişilik şehir stadyumu!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa oalrak yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine inşa edilen 15 bin kişilik şehir stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması planlanıyor.

sakarya karaman spor tesisleri nerede Haberi

sakarya karaman spor tesisleri nerede


Adapazarı Belediyesi’nin depremden sonra kurulan yeni yerleşim bölgesi Karaman’da yaptırdığı spor kompleksinin açılışı törenle yapıldı. 


Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, yaptığı açıklamada, 20 yıldır bu şehirden çok önemli futbolcular yetiştiğini söyledi. Futbola büyük katkısı olan bu şehirde artık sporcuların daha iyi ortamlarda sporlarını yapabilmesi için böyle bir tesisi hizmete açtıklarını belirten Dişli; “Tesiste sporcularımızın dinlenme odaları,revirleri ve her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ve maliyeti 1 milyon 750 bin Lira olan bir tesis yaptık.Gençleri daha doğru işlere yönlendirmek için daha güzel daha ciddi yatırımlar yapmaya devam edeceğiz.” dedi. 


Açılışta bir konuşma yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da son yıllarda Sakarya’da özellikle tesisleşme açısından büyük hamleler yapıldığını belirterek şunları kaydetti: “5 bin kişilik kapalı spor salonumuz ve 25 bin kişilik spor stadımız...