26 / 05 / 2024

sakarya karasuda yazlık

sakarya karasuda yazlık

Sakarya' nın Karasu ilçesindeki köylerde evleri bulunan gurbetçiler, yurt dışında olmaları nedeniyle evlerinde sık sık hırsızlık yapılmasını Karasu - Kaynarca karayolunu ulaşıma kapatarak protesto etti...

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirireceği yeni ulaşım projesinin ihalei gerçekleşti.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Yazlık bölgelerde markalı projelere talep arttı!

Tatil beldelerine gösterilen yoğun talep, yazlık bölgelerdeki gayrimenkul piyasasını harekete geçirdi. Son yıllarda tek yazlık bina formatından çıkan firmalar, artık otel konforu ile ev rahatlığını yaşatacak markalı projeleri patlattı.

Çeşme'de yazlık fiyatları 425 bin TL'yi buldu!

2015 Ocak-Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Nestavilla 15 günde yazlık ev yapıyor!

efa'nın pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini ev konforunda geçirmek isteyenler için yazlık evlerin kurulumunu 15 gün içinde tamamlıyor.

Nestavilla hayalinizdeki yazlık evi 15 günde kuruyor!

Pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini geçirmek istediğiniz yerdeki arsanıza 15 gün gibi kısa bir süre içinde yazlık evinizi kuruyor. Hem de hayalinizdeki gibi bir tasarımla.

Çeşme’nin yazlık ev fiyatları Bodrum’u solladı!

2015 yılı Ocak – Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Yazlık ev alacaklara öneriler!

Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, yazlık ev almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu. İstanbul'a yakın olan bölgeler de tercih edilecekler arasında yer alabilir.

Yazlık bölgelerde markalı projeler artıyor!

Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, özellikle yazlık bölgelerde artan arza bağlı olarak markalı projelerin her geçen gün arttığının altını çizdi.

Geçmişten günümüze yazlık ev anlayışı ne kadar değişti?

Eskiden ortalama bir Türk ailesinin ilk iki isteği buydu. Erdek, Ayvalık, Didim, Bodrum, Kuşadası... Yazlıkların başkentleri. 70’lerden bugüne yazlık anlayışı da ‘tatile çıkma’ kavramı da çok değişti. Ama nostalji güzel şey.

Yazlık bölgelere markalı proje dopingi!

Markalı projeler, yazlık bölgelere de damgasını vurdu. Tüketici yazlık alırken kiralandığı takdirde getiri sağlanmasına da dikkat ediyor. Sahildeki projelere yabancı ilgisi de yüksek! İşte ayrıntılar...

Markalı projeler yazlık beldelerde her geçen gün artıyor!

Yazlık gayrimenkul piyasasının hassas noktalarına ve son mekan trendlerine vurgu yapan Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, özellikle yazlık bölgelerde artan arza bağlı olarak markalı projelerin her geçen gün arttığının altını çizdi.

sakarya karasuda yazlık Haberi

sakarya karasuda yazlık


Sakarya'nın Karasu ilçesindeki köylerde evleri bulunan gurbetçiler, yurt dışında olmaları nedeniyle evlerinde sık sık hırsızlık yapılmasını yolu ulaşıma kapatarak protesto etti.


Denizköy ve Karamüezzinler köylerinde evleri bulunan gurbetçiler, konutlarındaki hırsızlıkların artması  nedeniyle, Karasu-Kaynarca karayolunu bir saat ulaşıma kapatarak, Acarlar Longozu mesire alanında basın açıklaması yaptı.


Köy sakinlerinden Eyüp Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaz aylarında sadece bir ay süreyle Almanya'dan Türkiye'ye geldiklerini, her gelişinde evinin soyulduğunu gördüğünü söyledi.


"Yılda bir aylığına köyümüze gelip gönlümüzce tatil yapmak istiyoruz" diyen Yaman, "Evimiz 11 ay boş kalıyor. Evimize her geldiğimizde bütün eşyalarımızı çalınmış halde buluyoruz. Durumu kaymakamlığa ve ilçe jandarma yetkililerine aktardık. Faillerin yakalanması için daha aktif çalışma yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.


Karamüezzinler köyünden İsmail Ayvaz ise her iki köyde 60’a yakın evin soyulduğunu belirterek, "Burada sürekli...