21 / 05 / 2024

Sakarya Kaynarca asfalt çalışmaları

Sakarya Kaynarca asfalt çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, asfalt çalışmalarını şehrin muhtelif bölgelerinde aralıksız olarak sürdürüyor.

Sakarya'da ev ve arsa için 5 yıl arayla aynı teklif verildi!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ve arsaları organize sanayi bölgesinde kalan Engin ailesine 2015 yılına 107 bin TL teklif edilmişti. Teklifi kabul etmeyen aileye 5 yıl aradan sonra aynı tutar teklif edildi. 

Sakarya-Kaynarca'da acele kamulaştırma yapılacak!

Sakarya-Kaynarca Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında bazı taşınmazlar Bakanlar Kurulu Kararı ile acele kamulaştırma yapılacak...

Aslandağ Grubu 4A mağazalarını büyütüyor!

Kapı, mutfak ve banyo üretimi yapan Aslandağ Grubu, yatırım atağına kalkıyor. Sakarya Kaynarca'da 40 bin metrekarelik bir fabrika kuracak olan grup, 2020'ye kadar 150 milyon TL yatırım yapacak. Şirketin halen 320 olan çalışan sayısı yeni yatırımla 500'e ulaşacak.

Aslandağ Grubu'ndan Sakarya'ya 60 milyon TL'lik yatırım!

Baba mesleği marangozluk işini büyüten Aslandağ Grubu'nun yeni bir yatırım hazırlığı da var. İnşaat sektöründe de işleri bulunan Aslandağ Grubu Sakarya Kaynarca'da fabrikanın arsasını almış.

Sakarya’ya bin yataklı hastane müjdesi!

AK Parti Kaynarca İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’ne katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kente bin yataklı hastane inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Sakarya Kaynarca'nın imar planına itiraz!

Sakarya Kaynarca ilçesi 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar planı için hak sahibi olan arsa sahipleri Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'na itiraz başvurusu yaptı.

Sakarya Büyükşehir'den 70 bin ton asfalt!

SASKİ, şehir genelinde altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt serim işlemlerine son sürat devam ediyor.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya Keresteciler Sanayi Sitesi asfaltla buluştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif alanlarında gerçekleştirilen asfalt çalışmaları son sürat devam ediyor.

Sakarya Serdivan By Baristo Cafe açıldı!

Sakarya Serdivan'da By Baristo Cafe’nin 22. Şubesi’ni düzenlenen muhteşem törele açıldı. Açılışa ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da katıldı.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Sakarya Salmanlı'ya yeni köprü!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Salmanlı Mahallesi’ne kazandırılan yeni köprü ve asfalt çalışmaları tamamlanan arterler mahalle sakinlerinin yüzlerini güldürdü.

Sakarya'nın caddeleri yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2016 yılı asfalt çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Kaynarca asfalt çalışmaları Haberi

Sakarya Kaynarca asfalt çalışmaları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, asfalt çalışmalarını şehrin muhtelif bölgelerinde aralıksız olarak sürdürüyor. Şehrin önemli arterlerinde ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarının yanında ilçelerde de grup yolları sıcak asfaltla buluşuyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Kaynarca’nın Ömerağa, Kızılcaali, Ziahmet, Küçükkışla, Cebek, Gürpınar, Yeşilova, Uzunalan ve Kulaklı mahallelerini sıcak asfaltla buluşturduk. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.


22 Kilometrelik Güzergah

Akbulut, “Kaynarca’ya bağlı Ömerağa, Kızılcaali, Ziahmet, Küçükkışla, Cebek, Gürpınar, Yeşilova, Uzunalan ve Kulaklı mahallelerini sıcak asfaltla buluşturduk. 22 kilometrelik güzergahta yaklaşık 35 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdik.  Şimdi de ekiplerimiz Kocaali ilçe merkezinde çalışmalarına başladı. İnşallah hızlı bir şekilde işlemlerimizi gerçekleştireceğiz. Bölge sakinlerine ve hemşerilerimize hayırlı...