28 / 09 / 2024

Sakarya Kent Orkestrası

Sakarya Kent Orkestrası

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kent Orkestrası’nın bulunduğu binada klasik konser salonu yapmak için çalışmalara başlandığını açıkladı

TOKİ Sakarya İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekiliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Sakarya kent merkezinde inşa edilecek olan toplam 1760 konutun kuraları çekiliyor...

Sakarya'ya 6 yeni kent müzesi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya’da 6 müzenin yapılacağının müjdesini verdi. Yüce, "İnşallah şehrimiz ‘Müzeler Şehri’ haline gelecektir” dedi.

Sakarya'nın imar planını aktaran fikir yarışması düzenlenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada "2071 Kent Vizyonu" çerçevesinde şehrin gelecekteki imar planını aktaran uluslararası bir fikir yarışması düzenlemek için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Sakarya'da kent yatırımları hızla sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent bölgesinde hayata geçirilen projelerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya'da stat arazisi otopark mı olacak?

Adapazarı'nda kent içi otopark sorunu için CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, üç tarihi okulu yıkmak isteyen belediye ve kent yöneticilerine eski stadyum arazisini yer olarak gösterdi.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya Skate Park açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi spor dallarındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Şehirde her geçen gün ilginin arttığı kaykay ve paten sporları için Kent Park’a Kaykay Pisti (Skate Park) inşa ediliyor.

Silivri'nin ilk tiyatro salonu açıldı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bir ilki daha hayata geçirerek ilçenin ilk tiyatro salonunu hizmete açtı. Görkemli açılış programında İBB Kent Orkestrası sahne aldı.

Sakarya Kent Park’ın inşaat çalışmaları yakında tamamlanacak!

Yıkım çalışmalarının ardından çevre düzenlemesinin de yapılacağını kaydeden Sakarya Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Kent Park’ta başlatmış olduğumuz çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız” dedi.

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Sakarya'da!

" Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi ", Sakarya'da ziyarete açıldı. Kent Meydanı'nda ziyarete açılan gezici müzede, Çanakkale Zaferi'ni anlatan yaklaşık 4 bin eser yer alıyor.

İstanbul Kore'de 2014 etkinlikleri yoğun ilgi gördü!

İstanbul Kore'de 2014 etkinlikleri yoğun ilgi gördü. İBB Kent Orkestrası Mehter Takımının seslendirdiği marşların ilgi gördüğü gecede, Türk ve Koreli katılımcılar iki ülkenin bayraklarını sallayarak marşlara eşlik etti.

Sakarya Müteahhitler Birliği Vali Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti!

Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş ve ekibi, Vali Hüseyin Avni Coş ile birlikte Sakarya'nın vizyonel bir kent olma noktasında birlikte çalışmaktan onur duyacaklarını aktardı. Başkan Savaş, Vali Hüseyin Avni Coş'a çiçek takdim etti.

Sakarya Kent Orkestrası Haberi

Sakarya Kent Orkestrası

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kent Orkestrası’nın bulunduğu binada klasik konser salonu yapmak için çalışmalara başlandığını açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Eski Zirai Donatım Sosyal Tesisleri’nde yaptığımız çalışmayla binayı Kent Orkestrası’na tahsis etmiştik. Aynı binanın alt katını da klasik konser salonuna dönüştürüyoruz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eski Zirai Donatım Sosyal Tesisleri binasında klasik konser salonu inşa ediyor. Başkan Zeki Toçoğlu, “Kent Orkestrası’nın bulunduğu binanın alt katını konser salonuna dönüştürmek için bir çalışma başlattık.” dedi. Konser salonu için kapsamlı bir çalışma yapıldığını belirten Başkan Toçoğlu, “Konser salonlarında önemli olan ses akustiğidir. Ses sistemlerine göre iç ve dış cephe çalışmaları gerçekleştirilecek” diye konuştu.


Önemli sanatçılar Sakaryalılarla buluşacak

Sanat alanında gerçekleştirilen yatırımlara devam ettiklerinin altını çizen Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin sanat hayatını daha...