19 / 05 / 2024

sakarya kocaali içme suyu yatırımları

sakarya kocaali içme suyu yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu ve Kocaali’de inşa edilecek 450 kilometrelik içmesuyu hattı ve 3 içmesuyu deposunun ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Ocak 2019 tarihi itibariyle kabul edilecek.

TOKİ Sakarya Kocaali son başvuru tarihi 31 Aralık!

TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Sakarya Kocaali TOKİ başvuruları için son tarih bugün!

TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan 171 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Sakarya Kocaali kura çekilişi bugün!

TOKİ tarafından Sakarya Kocaali'de hayata geçirilen 82 adet konutun kura çekilişi bugün saat 14:00'de yapılacak.

Sakarya Kocaali TOKİ Orta Gelir başvuruları başlıyor!

Sakarya Kocaali Orta Gelir Grubu TOKİ projesinde yer alan 40 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

TOKİ Sakarya Kocaali başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan 171 adet konut için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Sakarya Kocaali kura sonucu 8 Kasım 2017!

TOKİ'nin Sakarya Kocaali'de hayata geçirdiği 448 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak. Sakarya Kocaali kura sonucu 8 Kasım 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ'den Sakarya Kocaali'ye 448 konut!

SAKARYA'nın Kocaali ilçesinde, İstanbul'a içme suyu temin edecek "Büyük Melen Projesi" kapsamında evleri kamulaştırılan vatandaşlara, Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığınca yapılacak toplu konut projesi sözleşmesi imzalandı.

TOKİ Sakarya Kocaali başvuruları bugün sona erdi!

Sakarya Kocaali Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen 448 konutluk TOKİ Sakarya Kocaali başvuruları bugün sona erdi.

TOKİ Sakarya Kocaali başvuruları için yarın son!

TOKİ Sakarya Kocaali başvuruları yarın sona eriyor. 2+1 dairelerin 114 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede başvurular Ziraat Bankası Sakarya Kocaali Şubesi tarafından kabul edilecek.

TOKİ Sakarya Kocaali Projesi başvuruları için son iki gün!

TOKİ Sakarya Kocaali Belediye Projesi'nde yer alan 448 adet konut başvuru yöntemiyle satışa çıktı. Başvuruların 10 Haziran'da sona ereceği projede fiyatlar 114 bin 500 TL'den başlıyor.

TOKİ Sakarya Kocaali başvuru tarihleri!

Başvuru bedelinin 2+1'ler için 4 bin TL olduğu projede ödeme planı kapsamında 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. TOKİ Sakarya Kocaali son başvuru günü 10 Haziran'da.

TOKİ Sakarya Kocaali son başvuru günü!

Sakarya Kocaali TOKİ Projesi kapsamında yer alan 448 adet konut için başvuru dönemi devam ediyor. İşte, TOKİ Sakarya Kocaali son başvuru günü...

sakarya kocaali içme suyu yatırımları Haberi

sakarya kocaali içme suyu yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu ve Kocaali’de inşa edilecek 450 kilometrelik içmesuyu hattı ve 3 içmesuyu deposunun ilk kaynak töreni gerçekleştirildi. Karasu Sahilpark’ta düzenlenen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu, ilçe belediye başkanları, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, ilçe başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Bölgenin İçmesuyuna 50 Yıllık Garanti

Programın açılış konuşmasında söz alan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “SASKİ olarak suya hizmetin bütün yaratılmışlara hizmet olduğunu benimsedik. Bu perspektifle gece gündüz demeden şehrimizin dört bir tarafında bu şehrin içmesuyu ve atıksu geleceği için çalışıyoruz. Genel müdürlüğümüzün uzun zamandır üzerinde çalıştığı, gerçekten bütçe ve kapasite olarak çok büyük bir çalışmanın ilk kaynak törenini bugün gerçekleştiriyoruz. Karasu ve Kocaali ilçelerimiz...