29 / 05 / 2024

Sakarya kocaalide alt yapı çalışmaları devam ediyor

Sakarya kocaalide alt yapı çalışmaları devam ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Kocaali’de başlatılan altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

Sakarya'daki o ev fiyatıyla dikkat çekiyor!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen vatandaşlar icradan satılık ilanları yakından takip ediyor. Son olarak Sakarya'da 237 bin liraya icradan satışa çıkarılan ev büyük ilgi çekti.

Sakarya'da bir sitenin istinat duvarı çöktü: 24 daire boşaltıldı!

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yoğun yağışlar sonrasında 24 dairelik sitenin istinat duvarı çöktü. 2 bloklu site boşaltıldı...

Sakarya'da 8 bin bina için yıkım kararı yolda!

Sakarya'da İmar Barışı’ndan yararlanan 80 bin bina mercek altına alındı. Ankara’dan gelen müfettişler yalan beyanda bulunan ve binalarına eklenti yapan kişilerle ilgili hukuki süreç başlattı.

Altındağ Belediyesi'nden 5.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Sakarya Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 382 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri!

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 39 adet konut bulunuyor.

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Ocak 2019 tarihi itibariyle kabul edilecek.

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu başvuruları başladı!

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu başvuruları başladı. 124 daireden meydana gelen projede satışlar 11 Temmuz ile 31 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

Altındağ Belediyesi'nden 73 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakarya Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Altındağ Belediyesine ait Konut + Dükkan İnşaatı işi 7 Şubat'ta ihale edilecek. İnşaat işi için muhammen bedel 73 milyon 194 bin TL olarak belirlendi..

Sakarya'ya yeni gar müjdesi!

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Mithatpaşa garında yapılacak çalışmalar ve Maltepe’nin hemen altında bulunan alana yeni bir gar kazandırılması konusunda görüşmelerde bulunduk.” dedi.

Altın tahvili ülke ekonomisine katkı sağlayacak!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, altın tahvili ve  altına dayalı kirasertifikası adı altında çıkarılan iki yeni ürün hakkında değerlendirmede bulundu. Kösemusul uygulamanın oldukça faydalı ve önemli olduğunu söyledi.

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kauçuk önlemi!

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, gündemdeki 250 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin inşaatıyla ilgili açıklama yaptı. Üstün, “Hastanenin depreme dayanıklı olması için direklerin altına deprem emici kauçuklar konacak'' şeklinde konuştu.

Sakarya kocaalide alt yapı çalışmaları devam ediyor Haberi

Sakarya kocaalide alt yapı çalışmaları devam ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Kocaali’de başlatılan altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 120 kilometrelik hattın önemli bir kısmının tamamlandığını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "SASKİ olarak şehrimizi sağlam altyapıyla buluşturma adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Kocaali ilçemizde yaklaşık 43 milyonluk altyapı yatırımını hayata geçiriyoruz. Projelendirdiğimiz 120 kilometrelik kanalizasyon hattı üzerinde çalışmalarımız sürüyor. 6 farklı bölgede, büyük bir azimle çalışan ekiplerimiz toplam 81 bin 500 metrelik hattın döşeme işlemini tamamladı. İnşallah kalan 40 kilometrelik hattı da kısa süre içerisinde tamamlayacağız" dedi.

Çalışmalar kapsamında şehrin kuzeyine atıksu arıtma tesisinin de kazandırılacağını belirten Rüstem Keleş, "Kocaali sağlam ve entegre bir altyapı sistemine kavuşuyor. Çalışmalarımız kapsamında bölgeye atıksu arıtma tesisi de kazandırıyoruz. Tamamlanacak kanalizasyon hatları ile Kocaali’nin...