06 / 07 / 2024

Sakarya konutları son durum

Sakarya konutları son durum

Sakarya'nın Sapanca, Akyazı ve Maşukiye ilçeleri, zengin Arapların akınına uğruyor. 123 bin metrekarelik taşınmaz alan Araplar, Sapanca, Akyazı ve Maşukiye üçgeninde adeta küçük bir Arabistan kurdu.

70 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Prefabrik konutlar son zamanların en beğenilen ve tercih edilen yapıları arasındadır. Vatandaşlar, prefabrik evlerin metrekare metrekare ne kadar olduğunu sorguluyor.

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

Sakarya Erenler dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Proje dahilinde son 67 konut kaldı. 

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Trabzon'da konutlar son 1 yılda yüzde 13.77 değer kazandı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın güncel verilerine göre Trabzon‘da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 13.77 oranında değer kazandı.

TOKİ Sakarya Kocaali son başvuru tarihi 31 Aralık!

TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Deprem sigortası bulunan konut sayısı arttı!

Depremde yaklaşık 4 bin kişinin hayatını kaybettiği Sakarya'da, son yıllarda yapılan çalışmalar sonucu zorunlu deprem sigortası bulunan konut sayısı arttı.

Çeşme son 4 yılda yüzde 132 değerlendi!

Alaçatı‘da konut fiyatları 780 bin TL'den başlıyor. Endeksa'nın verilerine göre Çeşme‘de konutlar son 1 yılda yüzde 28 değer kazandı.

Karat 34 Konutları son fiyat listesi!

Karat 34 Konutları son fiyat listesi 304 bin TL'den başlıyor. Konutların yanı sıra ofislere de yer verilen projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Sakarya Sapanca TOKİ son başvuru günü!

Sakarya Sapanca TOKİ projesinde 325 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Düzce Camikebir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Düzce Camikebir Konutları son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 138 adet konut bulunuyor.

Referans Bahçeşehir Konutları son güncel fiyat listesi!

Referans Bahçeşehir Konutları Kiler GYO tarafından İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor. Fiyatların 340 bin TL'den başladığı projede konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

TOKİ Sakarya Sapanca son başvuru günü!

TOKİ'nin Sakarya Sapanca Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 447 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Sakarya konutları son durum Haberi

Sakarya konutları son durum

Sakarya'nın Sapanca, Akyazı ve Maşukiye ilçeleri, zengin Arapların akınına uğruyor. 123 bin metrekarelik taşınmaz alan Araplar, Sapanca, Akyazı ve Maşukiye üçgeninde adeta küçük bir Arabistan kurdu. Tek seferde 50-60 daire, 10 plazma TV alıyor, pazarlık bile etmiyorlar. Ancak bölgedeki altyapı, Arapların hızına yetişmekte zorlanıyor: Milyon dolarlık kimi villalar sobayla ısınıyor.


İstanbul'a 2 saatlik mesafedeki Sakarya, özellikle zengin Arap turistlerin ikinci vatanı olma yolunda ilerliyor. Son 3-4 yıldır turla geldikleri bölgeye hayran kalan Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt vatandaşı Araplar, villa, otel, toplu konut satın alarak Akyazı, Sapanca ve Maşukiye ilçelerinde kurdukları küçük Arabistan'la, her geçen gün biraz daha Sakarya'nın 'yerli'si oluyor. Bölgede yaz aylarında Arap nüfus 5 bine kadar çıkıyor. Araplar, kış aylarında ise kaplıcalar için Sakarya'ya akıyor....