07 / 05 / 2024

sakarya korucuk 448 konut toki

sakarya korucuk 448 konut toki

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Korucuk'ta inşa edilen 448 konut satışa hazır hale getirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, son başvuru tarihinin 23 Mayıs olduğunu açıkladı...

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk 445 konut kura sonucu ne zaman açıklanacak?

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk 445 konut kura sonucu ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk kura sonucu ne zaman açıklanacak? Adapazarı Korucuk kura sonuçları 2020...

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru şartları 2020!

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru şartları 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru tarihleri 2020 ne zaman? TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk konut fiyatları 2020 ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Yıkılan Sakarya yeniden kuruldu!

Sakarya'da Marmara Depremi'nde yıkılan Camili, Karaman ve Korucuk mahalleleri yeniden yerleşim yeri oldu. Yeni yerleşim yerine sosyal donatı alanları da eklendi. 

Sakarya Büyükşehir'den 9.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı İlçesi Korucuk Mahallesi ve Karakamış Mahallesi'ndeki 7 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor...

Sakarya Kocaali kura sonucu 8 Kasım 2017!

TOKİ'nin Sakarya Kocaali'de hayata geçirdiği 448 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak. Sakarya Kocaali kura sonucu 8 Kasım 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Yeni Sakarya’nın sırrı yatay mimari!

Sakarya'da oluşturulan "yeni yerleşim bölgesi" Camili, Korucuk ve Karaman mahallelerindeki konutlar, deprem yönetmeliğine uygun inşa edildi.

Sakarya Korucuk'a yeni Samek merkezi geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, Korucuk’a kazandırılacak SAMEK merkezinin projesini anlattı. Mutlu, ''SAMEK’leri tüm ilçelerimize kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor'' dedi.

TOKİ Sakarya Korucuk 3. Etap'ta 4 ev satışta!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Sakarya Korucuk'ta inşa edilen 3. etap konutlarındaki 4 ev satışa çıktı. 2 Mayıs ile 30 Haziran arasında başvuru yapılabilecek konutlar için fiyatlar 62 bin 985 lira ile 69 bin 499 lira arasında belirlendi.

Sakarya Korucuk SAMEK için yer tahsisi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıda Sakarya yatırımları masaya yatırıldı.

Sakarya Caferiye TOKİ Konutları bir buçuk yılda tamamlanacak!

Sakarya Kocaali'de inşaatı devam eden 448 konutluk Caferiye TOKİ Konutları'nın bir buçuk yılda tamamlanlanması hedefleniyor.

TOKİ'den Sakarya Kocaali'ye 448 konut!

SAKARYA'nın Kocaali ilçesinde, İstanbul'a içme suyu temin edecek "Büyük Melen Projesi" kapsamında evleri kamulaştırılan vatandaşlara, Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığınca yapılacak toplu konut projesi sözleşmesi imzalandı.

TOKİ Sakarya Kocaali başvuruları bugün sona erdi!

Sakarya Kocaali Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen 448 konutluk TOKİ Sakarya Kocaali başvuruları bugün sona erdi.

sakarya korucuk 448 konut toki Haberi

sakarya korucuk 448 konut toki


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, orta hasarlı bina sahipleri için TOKİ’nin inşa ettiği 448 konutun tamamlandığını açıkladı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Korucuk'ta inşa edilen 448 konut satışa hazır hale getirildi. Vatandaşların Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası biriminden gerekli başvuruları gerçekleştirebileceğini belirten Başkan Toçoğlu, son başvuru tarihinin 23 Mayıs Cuma olduğunun altını çizdi.

Başkan Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın can güvenliğini tehdit eden yapılara göz yummuyoruz. Orta hasarlı binalar yıkılıyor. Bu konuda ilçe belediyelerimizin çalışmaları var. Büyükşehir Belediyesi olarak TOKİ ile işbirliği içerisinde bir proje hazırladık. Korucuk'ta 448 konut inşa edildi. Orta hasarlı bina sahipleri ve daireleri deprem riski taşıyan çok katlı konularda oturan vatandaşlarımızı, inşa edilen konutlar hakkında bilgi almaya...