26 / 05 / 2024

Sakarya Korucuk başvuruları

Sakarya Korucuk başvuruları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Orta hasarlı bina sahipleri ve daireleri deprem riski taşıyan çok katlı binalarda oturan vatandaşlarımız için hazırladığımız projede konutlar satışa hazır hale getirildi" dedi

TOKİ Adapazarı başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sakarya Adapazarı projesinde yer alan 293 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Adapazarı başvuruları 17 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutlar için başvurular 17 Ocak tarihinde başlıyor.

TOKİ 100 bin konut Sakarya Kocaali 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Sakarya Kocaali 2020 başvuruları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Sakarya Kocaali 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ 100 bin konut Sakarya Kocaali 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru şartları 2020!

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru şartları 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru tarihleri 2020 ne zaman? TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk konut fiyatları 2020 ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu başvuruları başladı!

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu başvuruları başladı. 124 daireden meydana gelen projede satışlar 11 Temmuz ile 31 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Sakarya Sapanca başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Sakarya Sapanca projesinde yer alan 127 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Sakarya Kocaali TOKİ Orta Gelir başvuruları başlıyor!

Sakarya Kocaali Orta Gelir Grubu TOKİ projesinde yer alan 40 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

TOKİ Sakarya Kocaali başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan 171 adet konut için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Sapanca TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Sakarya Sapanca TOKİ projesinde yer alan 325 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Sapanca başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Sakarya Sapanca projesinde yer alan 325 adet konut için başvurular 24 Temmuz-29 Eylül tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Sakarya Sapanca Alt Gelir 2017 başvuruları!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sakarya Sapanca Alt Gelir Grubu kapsamındaki 740 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Sakarya Sapanca Alt Gelir 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Sakarya Sapanca 2017 başvuruları!

369 konutluk TOKİ Sakarya Sapanca projesindeki daireler açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Sakarya Sapanca 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Sakarya Korucuk 3. Etap'ta 4 ev satışta!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Sakarya Korucuk'ta inşa edilen 3. etap konutlarındaki 4 ev satışa çıktı. 2 Mayıs ile 30 Haziran arasında başvuru yapılabilecek konutlar için fiyatlar 62 bin 985 lira ile 69 bin 499 lira arasında belirlendi.

Sakarya Korucuk başvuruları Haberi

Sakarya Korucuk başvuruları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliği ile Korucuk'ta inşa edilen 448 konut satışa hazır hale getirildi. Hayata geçirilen proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Orta hasarlı bina sahipleri ve daireleri deprem riski taşıyan çok katlı binalarda oturan vatandaşlarımız için hazırladığımız projede konutlar satışa hazır hale getirildi. TOKİ işbirliği ile gerçekleşen projedeki konutlar 3+1 ve 107 metrekare. Dairelerin hepsi doğalgazlı." diye konuştu. Vatandaşların Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası biriminden gerekli başvurulan gerçekleştirebileceğini de sözlerine ekleyen Toçoğlu, son başvuru tarihinin 23 Mayıs Cuma olduğunun altını çizdi. Toçoğlu, "Orta hasarlı bina sahipleri ve daireleri deprem riski taşıyan çok katlı konularda oturan vatandaşlarımızı, inşa edilen konutlar hakkında bilgi almaya davet ediyoruz" ifadelerini...