30 / 04 / 2024

sakarya korucuk parkı

sakarya korucuk parkı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar yarın Sakarya Korucuk Duble yolu, Rekreasyon projesi 3. etap ve Korucuk Parkı'nın açılış töreninde olacak...

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk 445 konut kura sonucu ne zaman açıklanacak?

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk 445 konut kura sonucu ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk kura sonucu ne zaman açıklanacak? Adapazarı Korucuk kura sonuçları 2020...

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru şartları 2020!

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru şartları 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru tarihleri 2020 ne zaman? TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk konut fiyatları 2020 ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Yıkılan Sakarya yeniden kuruldu!

Sakarya'da Marmara Depremi'nde yıkılan Camili, Karaman ve Korucuk mahalleleri yeniden yerleşim yeri oldu. Yeni yerleşim yerine sosyal donatı alanları da eklendi. 

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya Kocaali'ye Bahçem Park geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’ye inşa edilecek olan yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Arifiye Park hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı olan Arifiye Park hizmete açıldı.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Sakarya Adakule'nin çatısı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Maltepe Park’ın inşa çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Sakarya'daki Millet Bahçesi 63 bin metrekare olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Millet Bahçesi yapılmasına ilişkin açıklama yaptı. Zeki Toçoğlu, Stadyumun arkasındaki arsa hem de Çark Mesireyi de projenin içine katarak 63 bin metrekarelik bir alanı bir şehir parkı olarak değerlendirmeyi planlıyoruz'' dedi.

sakarya korucuk parkı Haberi

sakarya korucuk parkı


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, yarın saat 12.00'de Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Korucuk Parkı, Korucuk Duble yolu ve Korucuk Rekreasyon projesinin 3. etap açılış törenlerine katılımda...