28 / 04 / 2024

sakarya Kuzey Terminal Kavşağı

sakarya Kuzey Terminal Kavşağı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif bölgelerinde başlatılan kavşak çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Kuzey Terminal Kavşağı’nda çalışmalar başladı...

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit-Akyazı bölümü 19 Aralık'ta açılıyor!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümünde incelemeler yaptı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi 26 Aralık'ta hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye Raylı Sistem Araçları Anonim Şirketinin (TÜRASAŞ) Adapazarı ilçesindeki Sakarya Bölge Müdürlüğü ziyaretinde yaptığı konuşmada Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesiminin 26 Aralık'ta açılacağını dile getirdi. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca bölümü 7 Mart'ta açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Kınalı-Çatalca ayrımına kadar olan bölümü tamamlandı. Bu güzergah, 7 Mart'ta açılacak. Projenin, Akyazı-Sakarya-İzmit bölümü de 2019 sonunda hizmete girecek...

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Radisson Hotel Group Türkiye’deki 25'nci otelini Sakarya'da açtı!

Radisson Blu, Türkiye’nin kuzey batısında yer alan Sakarya'da Türkiye'deki 25'nci otelini açtı. Radisson Blu Hotel Sakarya resmen hizmete açıldı...

Kuzey Marmara Otoyolu emlak piyasasını hareketlendirdi!

İstanbul ve Sakarya arasında 4 şerit gidiş, 4 şerit geliş olarak inşa edilen Kuzey Marmara Otoyolu, çevresindeki yerleşim yerleri ve arazilere değer katıyor...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun yüzde 85'i tamamlandı!

İstanbul, Kocaeli ve Sakarya hattında inşa edilen ve bugüne kadar yüzde 85 fiziki ilerleme sağlanan 398 kilometre uzunluğundaki Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kuzey Marmara Otoyolu değerleri nasıl değiştirdi?

Kınalı’dan başlayan ve Sakarya Akyazı’ya kadar uzanan Kuzey Marmara Otoyolu, sadece doğayı değil, gayrimenkul değerlemelerini de ciddi bir şekilde değiştirdi. Peki, otoyolda değerler nasıl değişti?

Kuzey Marmara Otoyolu Doka’ya emanet!

İstanbul Kınalı’dan Sakarya'nın Akyazı ilçesine kadar devam edecek Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleri ile bağlantı sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. 

Kuzey Marmara Otoyolu ile 4 ilde konut fiyatları arttı!

Kuzey Marmara Otoyolu, güzergahı üstündeki Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya‘da konut fiyatlarını artırıyor...

sakarya Kuzey Terminal Kavşağı Haberi

sakarya Kuzey Terminal Kavşağı


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif bölgelerinde başlatılan kavşak çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Kuzey Terminal Kavşağı’nda çalışmaların başlatıldığını ilan eden Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Kuzey Terminal kavşağında çalışmalarımız başladı. Ada kavşak olarak hizmet sunacak bu alan trafiğin yoğun olduğu saatlerde sürücülerimize hızlı ve güvenli geçiş fırsatı sunacak. Hayırlı olsun” diye konuştu.


Bambaşka Bir Güzergâh

Oktar, “Ekiplerimizin kavşak projesinde bordür çalışmaları devam ediyor. Çok kısa bir süre içerisinde yeni kavşakta çalışmalarımızı tamamlayacağız. Bilindiği üzere şehir merkezi istikametinden Kuzey Terminale geçişlerde kullanılan İnönü Caddesi’nde de dönüşüm çalışmalarımız sürüyor. Hem bu alanın asfalt işlemleri hem de İnönü Caddesi’nin sonu olan Kuzey Terminal Kavşağı’nın yenilenmesiyle bu hat bambaşka bir yüze kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı.


Sakarya Büyükşehir...