25 / 08 / 2024

Sakarya KYK Yolu yenileniyor mu

Sakarya KYK Yolu yenileniyor mu

KYK ve diğer özel yurtlara ulaşımda kilit rolü olan arterde yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, ihtiyaç dahilinde benzer çalışmaları şehre kazandırmayı sürdüreceklerini söyledi.

Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve 60 ay vade fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da vade farksız 60 ay vade fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirimle satışlar devam ediyor.

Paye Sakarya peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Paye Sakarya konut fiyatları ne kadar?

Sakarya'ya yeni bisiklet yolu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bisikletli ulaşımı yaygınlaştıracak yeni bir projeyi daha hayata geçireceklerini müjdeledi.

Serdivan Çevre Yolu'nun imar planları onaylandı!

Sakarya Büyükşehir Eylül Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda Serdivan Çevre Yolu projesi için hazırlanan imar planları da oy birliğiyle kabul edildi.

Sakarya'nın yeni duble yolu ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, D-100 ile 1. OSB arasında hayata geçirilecek ulaşım projesinin 11 Aralık Pazartesi günü ihaleye çıkacağını söyledi.

Kuzuluk yolu çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Sakarya Karasu'da 400 kişilik KYK yurdu inşa ediliyor!

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İsproğlu, Aziziye Mahallesi TOKİ Konutları Yerleşkesi çevresindeki yapımı devam eden KYK Öğenci Yurdunu yerinde inceledi.

Depremin zararlarını azaltmanın tek yolu güvenli yapılar!

17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümünde konuşan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, “Depremlerde insanların uğrayacağı maddi ve manevi zararları azaltmanın tek yolu güvenli yapılar yapmaktır” dedi.

Sakarya Büyükşehir'den bisiklet yolu atağı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehirdeki bisiklet yolu ağını genişletmeye dönük yeni projeler üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Sakarya KYK Yolu yenileniyor!

KYK ve diğer özel yurtlara ulaşımda kilit rolü olan arterde yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, ihtiyaç dahilinde benzer çalışmaları şehre kazandırmayı sürdüreceklerini söyledi.

Sakarya Akyazı'ya 400 yataklı KYK yurdu geliyor!

Akyazı’da 12 bin 500 metrekare alanı bir hafta içerisinde TOKİ’ye devredecek olan Akyazı Belediyesi, yapımına başlanacak 400 yataklı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) binasının yapımı için destek veriyor.

Sakarya'nın bisiklet yolu ağı 18 kilometreye çıkacak!

Bisiklet Yolu Projesi’nde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Kentpark – Yazlık Kavşağı arasında Çark Deresi’nin her iki tarafında yapılacak olan Bisiklet Yolu Projesi’nde 1. etap çalışmalarımızı tamamladık" dedi

Sakarya bisiklet yolunda çalışmalar başladı!

Sakarya bisiklet yolunda çalışmalar başladı. Kentpark – Yazlık Kavşağı arasında derenin her iki tarafına toplamda 4 kilometre yapılacak yeni çalışma ile mevcut bisiklet yolu ağı 18 kilometreye ulaşacak.

Sakarya KYK Yolu yenileniyor mu Haberi

Sakarya KYK Yolu yenileniyor mu


Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde başlattığı yol genişletme çalışmalarının bir yenisini Sakarya Kredi Yurtlar Kurumu güzergâhında hayata geçiriyor. Kampüs bölgesinde yer alan KYK ve diğer özel yurtlara ulaşımda kilit rolü olan arterde yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, ihtiyaç dâhilinde benzer çalışmaları şehre kazandırmayı sürdüreceklerini söyledi.


Ulaşım Geçişleri Daha Kolay

Oktar, “Serpan’da Kredi Yurtlar Kurumu ve diğer özel yurtların bulunduğu bölge gerek nüfus gerekse de yapılaşma olarak her geçen gün artış gösteriyor. Üniversite öğrencilerimizin yoğunluklu olarak kaldığı bu yurtlar bölgesindeki bağlantı yolunda genişletme çalışmalarının yapılması gerektiği yönünde talepler alıyorduk. Hem arteri kullanan öğrenci ve vatandaşlarımız hem de araç sürücülerimiz için buradaki ulaşım geçişlerini daha kolay bir hale getirmek adına çalışmalarımızı başlattık. Yol genişletme...