18 / 05 / 2024

Sakarya mahalleleri alt yapısı

Sakarya mahalleleri alt yapısı

SASKİ tarafından Geyve ve Taraklı ilçelerine bağlı 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ihale gerçekleştirildi.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sakarya'da kışladaki inşaatta göçük! 2 işçi toprak altında kaldı!

Sakarya Adapazarı'nda yer alan askeri kışladaki bir inşaatta yaşanan göçük sebebiyle 2 işçi toprak altında kaldı.

Sakarya'daki o ev fiyatıyla dikkat çekiyor!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen vatandaşlar icradan satılık ilanları yakından takip ediyor. Son olarak Sakarya'da 237 bin liraya icradan satışa çıkarılan ev büyük ilgi çekti.

Sakarya'da bir sitenin istinat duvarı çöktü: 24 daire boşaltıldı!

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yoğun yağışlar sonrasında 24 dairelik sitenin istinat duvarı çöktü. 2 bloklu site boşaltıldı...

Sakarya'da 8 bin bina için yıkım kararı yolda!

Sakarya'da İmar Barışı’ndan yararlanan 80 bin bina mercek altına alındı. Ankara’dan gelen müfettişler yalan beyanda bulunan ve binalarına eklenti yapan kişilerle ilgili hukuki süreç başlattı.

Yıkılan Sakarya yeniden kuruldu!

Sakarya'da Marmara Depremi'nde yıkılan Camili, Karaman ve Korucuk mahalleleri yeniden yerleşim yeri oldu. Yeni yerleşim yerine sosyal donatı alanları da eklendi. 

Altındağ Belediyesi'nden 5.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Sakarya Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 382 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri!

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 39 adet konut bulunuyor.

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 14 Ocak 2019 tarihi itibariyle kabul edilecek.

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu başvuruları başladı!

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu başvuruları başladı. 124 daireden meydana gelen projede satışlar 11 Temmuz ile 31 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

Altındağ Belediyesi'nden 73 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakarya Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Altındağ Belediyesine ait Konut + Dükkan İnşaatı işi 7 Şubat'ta ihale edilecek. İnşaat işi için muhammen bedel 73 milyon 194 bin TL olarak belirlendi..

Sakarya'ya yeni gar müjdesi!

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Mithatpaşa garında yapılacak çalışmalar ve Maltepe’nin hemen altında bulunan alana yeni bir gar kazandırılması konusunda görüşmelerde bulunduk.” dedi.

Sakarya mahalleleri alt yapısı Haberi

Sakarya mahalleleri alt yapısı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) tarafından Geyve ve Taraklı ilçelerine bağlı 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ilk etabın yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.


SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen ihalenin komisyon başkanlığını yapan SASKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Seyit Sakallıoğlu, “Şehrimizin güneyi için önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Geyve ve Taraklı’da 47 mahallemiz için toplamda 316 kilometre içmesuyu hattı inşa edeceğiz. İlk etabın ihalesini gerçekleştirdik. İhalemize 4 firma teklif sundu. Komisyonumuz gerekli değerlendirmeleri yapacak ve sonuç kamuoyuna duyurulacaktır. Projemizin ilçelerimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


Geyve ve Taraklı’da 47 mahalleyi daha sağlıklı ve daha bol içmesuyu ile buluşturacak projenin yapım işi ihalesine katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler ise şu şekilde: “Ulubol İnş....