12 / 05 / 2024

Sakarya milyon tl yatırım

Sakarya milyon tl yatırım

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 13 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek Toplu Temel Atma Töreni ile yaklaşık 101 Milyon TL’lik yatırımı Sakarya ile buluşturacaklarını açıkladı.

Sakarya Ada Hayat projesi ihaleye çıkıyor! 738 milyon TL'lik ihalede son dakika!

Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya Ada Hayat projesinin ihalesini 738 milyon TL'lik bedelle gerçekleştirecek. İşte ihale detayları...

Gayrimenkule yatırım yapmak isterken 4 milyon TL dolandırıldı!

Almanya'da bir yaşam süren Nazif Kardeş, Sakarya'da gayrimenkul yatırımı yapmak isterken yaklaşık 4 milyon TL civarında parasını kaptırdığını iddia etti. Kardeş danışmanlık ve gayrimenkul firması hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

Sakarya Arifiye Belediyesi'nden 24 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Sakarya Arifiye Belediye Başkanlığı Sakarya ili, Arifiye ilçesi, Adliye Meşelik Mevkii, 2619 adada yer alan 3 gayrimenkulü 24 milyon TL'ye satıyor...

İzmir Gaziemir'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 2. Satış Memurluğu, İzmir ili, Gaziemir ilçesi, Sakarya Mahallesi, 289 ada 5 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor...

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 24 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Sakarya Arifiye'de bulunan bin 692 metrekare deponun 100 metrekare depolama alanını "Bekir Çalışkan - Tarık Gün"e 1 seneliğine 24 milyon TL'ye kiraya verdi. 

Halk GYO, Adapazarı Belediye Binası'nı 10 milyon TL'ye satın aldı!

Halk GYO, Adapazarı Belediyesi mülkiyetinde bulunan Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 78 Ada 233 nolu parselde kayıtlı ana gayrimenkulün zemin ve 1. normal katındaki 3 no'lu bağımsız bölümü 10 milyon TL bedelle satın aldı. 

Adapazarı'nda 18 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

T.C. Sakarya 3. İcra Dairesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Çark Caddesi'nde yer alan iş yerini 18 milyon TL'ye satıyor. 

Sakarya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 1 milyar 430 milyon TL!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, “2020 yılı bütçemiz 1 milyar 430 milyon TL olarak belirlendi. Şehrimize hayırlı olsun” dedi. 

Innovia Arifiye'deki yurt binası 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi'nde hayata geçirdiği Innovia Arifiye projesindeki 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını, Ortadoğu Enerji'ye KDV hariç 111 milyon TL bedel karşılığında sattı...

Yeşil GYO Sakarya'daki yurt binasını 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi 262 ada 1 parselde kayıtlı 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını Ortadoğu Enerji'ye 111 milyon TL'ye sattı...

Sakarya'da 4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Mithatpaşa Mahallesi, İzmit Caddesi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Sakarya Serdivan'da 9 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Serdivan Belediyesi, 4 arsasını ihale usulü ile satıyor. Toplam muhammen bedeli 9 milyon TL olarak belirlenen arsalar için ihale 5 Ekim'de gerçekleşecek..

Sakarya milyon tl yatırım Haberi

Sakarya milyon tl yatırım

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 13 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek Toplu Temel Atma Töreni ile yaklaşık 101 Milyon TL'lik yatırımı Sakarya ile buluşturacaklarını açıkladı.


Toplu Temel Atma Töreni öncesinde değerlendirmelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, "1 Kasım akşamı dediğimiz gibi Sakarya ve Türkiye'de elde ettiğimiz bu büyük demokrasi zaferi bizim değildir. Bu başarı milletimizindir. Milletimizden aldığımız güç ile seherle birlikte çalışmalarımızı başlattık. Yeni projeler için kurmaylarımız ile bir araya geldik. Belediyeciliğin her bir kaleminde yeni çalışmalar için düğmeye bastık. 13 Kasım Cuma günü saat 13.00'da gerçekleştireceğimiz Toplu Temel Atma Töreni ile yeni yatırımlar için yola çıkıyoruz. Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki Büyükşehir ek hizmet binası önünde gerçekleştirilecek törenimize tüm hemşerilerimiz davetlidir. Sakarya'ya hayırlı olsun" dedi.


AFET KOORDİNASYON MERKEZİ


Şehrin ilk Afet Koordinasyon...