15 / 05 / 2024

Sakarya Mithatpaşa kavşak

Sakarya Mithatpaşa kavşak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mithatpaşa Mahallesi’nde devam eden yol düzenleme ve kavşak çalışmalarında sona gelindi.

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Anayasa Mahkemesi evin yanındaki köprülü kavşak nedeniyle hak ihlali kararı verdi!

Anayasa Mahkemesi, Trabzon'da evinin bitişiğine inşa edilen köprülü kavşak dolayısıyla taşınmazı değer kaybeden başvurucunun mülkiyet hakkının ihlal edildiğine karar verdi.

Fikirtepe'ye 874 metre uzunluğunda kavşak viyadüğü yapılıyor!

İstanbul'da, 874 metre uzunluğundaki en büyük katlı kavşak viyadüğü Fikirtepe'de inşa ediliyor. Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen dev kavşak tamamlandığında, bölge trafiğini büyük oranda rahatlatacak. 

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

İzmit Sanayi Sitesi'ndeki köprülü kavşak inşaatı durdu!

Yeni Gölcük Yolu İzmit Sanayi Sitesi kısmında inşa edilen köprülü kavşak projesinde çalışmalar durduruldu. Yüklenici firmanın ödenek sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

Maslak Ayazağa Kavşak Uygulama Projesi imar planı askıya çıktı!

Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Caddesi - Hadım Karayolu Caddesi Kesişimi Kavşak Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıda...

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

İstanbul'daki 1.8 milyarlık yol ve kavşak ihalesi iptal!

İstanbul'daki 390 yol, kavşak ve altyapı inşaatı için açılan ihale iptal edildi. 1 milyar 828 milyon TL'lik dev ihaleyi Makyol İnşaat almıştı.

TOPÇA Köprülü Kavşak projesinin inşaatı başladı!

TOPÇA Köprülü Kavşak projesindeki çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Sakarya TOPÇA Kavşağı'nın inşaatı başlıyor!

TOPÇA Kavşağı’nda çalışmaların bugün itibariyle başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “TOPÇA Katlı Kavşağı ile şehrimizin önemli giriş noktalarından birinde daha ulaşımlar hızlı ve kolay hale gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Isparta'da yapılması planlanan kavşak projesi mecliste!

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Isparta'da yapılması planlanan kavşak projesini Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Adana Şehir Hastanesi'ne yeni kavşak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, eylül ayı içinde hizmete açılması planlanan bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne yeni bir kavşak inşa ediyor.

Sakarya Mithatpaşa kavşak Haberi

Sakarya Mithatpaşa kavşak


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi’nde devam eden yol düzenleme ve kavşak çalışmaları devam ediyor. Birinci kat asfalt serim işlemlerinin Kurban Bayramı öncesinde tamamlandığı arterde, bordür ve tretuvar çalışmaları da hızla sürdürülüyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, bölgede çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.


Ulaşımda Alternatif Yollar

Haydar Akbulut, “Bilindiği üzere Mithatpaşa Kavşağı’nda kapsamlı bir dönüşüm çalışmasını kısa bir süre önce başlatmıştık. Arterde belirlenen güzergahları asfalta hazır hale getirdik. Kurban Bayramı öncesinde de birinci kat asfalt serimini gerçekleştirdik. Ekiplerimiz bölgede bordür ve tretuvar çalışmalarını sürdüyor. Tüm gerekliliklerin tamamlanmasının ardından ikinci kat asfaltı da atacağız. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte bölge ulaşımına çok kullanışlı bir alternatif getirilmiş olacak” ifadelerini kullandı.


Yol Harici Bölümler Yeşil Alan

Bölgeye kazandırılacak yeni yeşil alanlarda da...