29 / 04 / 2024

Sakarya Müftüsü

Sakarya Müftüsü

Pamukova merkezde inşaatı tamamlanan Hz. Ömer Camii törenle hizmete açıldı. Yeni yapılan camide ilk namazı İl Müftüsü İlyas Serenli kıldırdı.

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Müftülüklerde 1.328 çift dünyaevine girdi!

İstanbul İl Müftüsü Mehmet Emin Maşalı, il ve ilçe müftülüklerince gerçekleştirilen nikah işlemleriyle ilgili olarak, "İstanbul genelinde şimdiye kadar müftülüklerimizde 1.328 nikah akdi gerçekleştirildi. Müftülüğe nikah işlemleri için en fazla başvuru yapan ilçe Ümraniye ve Avcılar oldu." diye konu

Müftülükten Balıkesir'deki Allah yazılı blok açıklaması!

Balıkesir’de drone ile çekim yapılırken Allah yazılı olduğu iddia edilen blok için il Müftüsü Ramazan Topcan'dan açıklama geldi.

Giresun'da Müftüoğlu Feyzullah Efendi Camisi'nin temeli atıldı! 

Giresun 'da inşa edilecek olan Müftüoğlu Camisi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine İl Müftüsü Muhittin Oral ve Giresun halkı katıldı. Cami, eski cami binasının yıkılmasıyla inşa edilecek.

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

Bulgaristan'da Başmüftülük Vakfı'na ait bina icrayla satıldı!

Sofya'da Bulgaristan Başmüftülüğü Vakfına ait İslam Enstitüsü binasının icra yolu ile çok düşük fiyata satılması, Müslümanlar arasında şoke etkisi yarattı.

Mescid-i Aksa'da 'Yahudilere mülk satmayın' uyarısı!

Kudüs ve Filistin Müftüsü Şeyh Hüseyin, "Mukaddesatınıza ve size emanet edilen gayrimenkullerinize sahip çıkın. Allah sizi bu kutsal şehrin muhafızları olmanız için halifeler kıldı." şeklinde konuştu...

Bursa Eski Müftülük binası yıkılıyor!

Bursa’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı büyütme çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Bursa Eski Müftülük binası yıkılıyor.

Rize Müftü Mahallesi'nde istimlak edilen konutlar TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize Müftü Mahallesi'nde yapılacak bir inşaat projesinin yol bağlantısı için istimlak edilen konutlara, alternatif güzergahlara ve istimlak bedelini TBMM gündemine taşıdı..

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı müftülüğe mi tahsis edildi?

Küratörlüğünü Sunay Akın’ın yaptığı Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı sessiz sedasız ilçe müftülük alanı ilan edildi. Müzeye boşaltılması için verilen süre geçen günlerde doldu.

Sakarya Müteahhitler Birliği'nin dönüşüm çalışmalarını destekliyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, " Sakarya Müteahhitler Birliği'ne olarak kentsel dönüşümle ilgili yapacak olduğunuz çalışmalarınızı destekliyor ve bu konuda her türlü katkıyı vermeye de hazırız” dedi.

Zonguldak Müftüsü'nden 6 bin kişilik talebi!

ZONGULDAK Müftüsü Mürsel Öztürk, Vali Ali Kaban'ı ziyaretinde kentte sembol bir cami bulunmadığını söyleyerek 5-6 bin kişilik bir cami yapılmasını istedi.

Serdivan Belediyesi'ne ait dini tesis alanı Müftülüğe tahsis edildi!

Serdivan Belediye Meclisi’nde mülkiyeti belediyeye ait dini tesis alanının Müftülüğe tahsis edilmesi kabul edildi. Mart ayı olağan toplantısı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında gerçekleşti.

Sakarya Müftüsü Haberi

Sakarya Müftüsü

Pamukova Müftülüğü’ne bağlı Hz. Ömer Camii açılış töreninde selamlama konuşmalarının ardından İl Müftüsü İlyas Serenli’nin yaptırdığı dua ile caminin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Pamukova Kaymakamı Recai Karal, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, İlçe Müftü V. Ali Erhun ile dernek yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı.



Yeni...