09 / 05 / 2024

sakarya osb duble yol ihalesi

sakarya osb duble yol ihalesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, D-100 ile 1. OSB arasında hayata geçirilecek ulaşım projesinin 11 Aralık Pazartesi günü ihaleye çıkacağını söyledi.

Mahkeme o ildeki OSB yapımına izin vermedi!

Bilecik’teki verimli tarım arazilerine Bilecik İl Özel İdaresince yapılması planlanan “Organize Sanayi Bölgesi” projesine verilen onayın hukuka uygun olmadığı ifade edildi. Sakarya İkinci İdare Mahkemesi’ne açılan dava sonucu OSB yapımı rafa kalktı.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Sakarya Ferizli OSB'de 1 milyar TL yatırımla fabrikalar inşa edilecek!

Sakarya'nın Ferizli OSB bölgesinde yer alan 88 bin metrekare arsa üzerine 3 katlı fabrika inşaatı yapılacak. 

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Sakarya 3. OSB itfaiye müfreze binası tamamlandı!

Sakarya'da 3. OSB bünyesinde hayata geçirilen itfaiye müfreze binasının inşaatı tamamlandı.

Sakarya Ferizli'de Otomotiv ve Metal İhtisas OSB kurulacak!

Sakarya'nın 30 bin nüfuslu Ferizli ilçesinde 530 hektarlık alana kurulacak ve 2022 yılında üretime başlaması hedeflenen Ferizli Metal ve Otomotiv İhtisas OSB, tamamı faaliyete geçtiğinde 20 bin kişiye istihdam sağlayacak...

İstanbul’la 2 kenti birbirine bağlayacak duble yol geliyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’yı Karadeniz şeridinden birbirine bağlayacak olan duble yol projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projeye ‘ÇED olumlu kararı’ verdi.

Sakarya 3. OSB'de 7.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Sakarya İli, Söğütlü İlçesi, Soğucak Mahallesi, 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 7 milyon 450 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sakarya'nın yeni duble yolu ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, D-100 ile 1. OSB arasında hayata geçirilecek ulaşım projesinin 11 Aralık Pazartesi günü ihaleye çıkacağını söyledi.

Sakarya Hendek'e yeni bulvar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek İlçe Merkezi ile Devlet Hastanesi arası ulaşımına duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Sakarya'ya 3. köprü ve duble yol için kamulaştırma müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından daha önce şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesinde önemli bir aşamaya gelindi.

Sakarya'ya 400 metrelik 3. köprü geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesi için çalışma başlatıldı. Toçoğlu, “Şehrimizin üçüncü köprüsünü inşa edeceğiz. Köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yolla şehrimizin doğ

Sakarya Hendek'e duble yol!

Hendek Devlet Hastanesi ile şehir merkezini birbirine bağlayan duble yolda hummalı çalışma devam ediyor.

sakarya osb duble yol ihalesi Haberi

sakarya osb duble yol ihalesi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun müjdesini verdiği 12 yeni ulaşım projesinden biri olan D-100 ile 1. OSB arasında inşa edilecek ulaşım projesinin ihale tarihi belli oldu. OSB ulaşımına kolaylık sağlayacak D-100 ile 1. OSB yolu için 11 Aralık Pazartesi günü ihaleye çıkacaklarını söyleyen Başkan Toçoğlu, yeni yatırımın şehre hayırlı olmasını diledi.

Duble yol

 

Başkan Zeki Toçoğlu, “1. Organize Sanayi Bölgesi’nin mevcut yolu ihtiyacı karşılamıyordu. D-100 Karayolu ile Organize Sanayi Bölgesi arasında kalan yolu yapacağımız çalışmalarla duble yol haline getireceğiz. Bin 400 metrelik uzunluktaki arterin genişliğini ise 40 metreye çıkaracağız. Yeni duble yol kaldırımları, aydınlatması ve bisiklet yollarıyla duble hale getireceğiz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Ulaşımda işler yolunda

 


Ulaşım projelerinde işlerin yolunda gittiğini de söyleyen Başkan Toçoğlu, “Tepekum-Kuyudibi arasına kazandıracağımız 4...