30 / 04 / 2024

Sakarya Pamukova projeleri

Sakarya Pamukova projeleri

Sakarya Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, ilçede devam eden yatırım ve projelerle ilgili değerlendirme yaparak, “Geleceğin Pamukovasını inşa ediyoruz” dedi.

Sakarya Pamukova’ya 50 milyonluk yatırım!

Pamukova’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Pamukova’ya 50 milyonluk yatırım yapıyoruz. İlçemizin altyapısını yeniledik. Atıksu Arıtma Tesisimizin inşası sürüyor" dedi

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Belediye 3 arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova, Pamukovaköy'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 19 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediyeden o ilde satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Belediyeden 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonları! 

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan 2 adet akaryakıt istasyonunu kiraya veriyor. İşte detaylar...

Sakarya Pamukova Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

Sakarya Pamukova'da müteahhit firma tarafından yarım bırakılan 25 yataklı devlet hastanesinin inşaatı Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’da yapımı devam eden Esentepe Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor.

Sakarya Yenikent'e yeni yaşam alanı geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yılın ilk projeleri ve kamuoyuna daha önce açıklanan bazı yatırımlarla ilgili devam eden süreçlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Esentepe Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Sakarya Pamukova projeleri Haberi

Sakarya Pamukova projeleri

Sakarya Pamukova Belediye Başkanı Cevat Başkan Keser, “Yolları, caddeleri, sokakları, sosyal yaşam alanları ve sosyal tesisleri, içme suyu, kanalizasyon, atık su ve yağmur suyu şebekeleri, park ve bahçeleri ve eğitim kurumlarıyla ilçemizi yeniden imar ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerle ilçemizin çehresini değiştiriyoruz. Büyükşehir Belediyemizle uyum içerisinde çalışarak ilçemizin en 50 yıllık geleceğini garanti altına alacak olan kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu ve atık su arıtma tesisi alt yapı çalışmalarını tamamlama noktasına geldik” dedi.


Rekor seviye

Başkan Keser, “Alt yapısı biten yerlerde hiç vakit kaybetmeden bir yandan modern ve estetik bir görünüme sahip kilitli taş parke çalışmalarını yaparken diğer yandan da asfaltsız yer kalmayacak sloganıyla Büyükşehir Belediyemizle işbirliği içerisinde sıcak asfalt çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. İnşallah rekor seviyede 110 bin ton sıcak asfalt çalışması...