29 / 04 / 2024

Sakarya Poyrazlarda asfalt serim işlemleri

Sakarya Poyrazlarda asfalt serim işlemleri

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Poyrazlar'da toplam uzunluğu 5 kilometre olan güzergâhta asfalt serim işlemlerini tamamladık. Program dâhilinde çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir'den 70 bin ton asfalt!

SASKİ, şehir genelinde altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt serim işlemlerine son sürat devam ediyor.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya Keresteciler Sanayi Sitesi asfaltla buluştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin muhtelif alanlarında gerçekleştirilen asfalt çalışmaları son sürat devam ediyor.

Sakarya Salmanlı'ya yeni köprü!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Salmanlı Mahallesi’ne kazandırılan yeni köprü ve asfalt çalışmaları tamamlanan arterler mahalle sakinlerinin yüzlerini güldürdü.

Sakarya'nın caddeleri yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2016 yılı asfalt çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Pamukova'ya 46 bin ton asfalt!

Pamukova’da başlatılan asfalt çalışmalarını değerlendiren Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Çalışmalarımız neticesinde bugün, ‘Yeni bir Pamukova doğdu’ diyebiliyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Karasu'da bu mahalleler yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Sakarya Kocaali'nin çehresi yatırımlarla değişti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kocaali’de sürdürdüğü asfalt çalışmalarını tamamladı. 2 etaptan oluşan çalışmalar sonucunda Kocaali’nin önemli cadde ve sokakları yeni yüzlerine kavuşturuldu.

Sakarya Kocaali'deki 5 caddeye yeni yüz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sakarya Kaynarca'nın 9 mahallesine asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, asfalt çalışmalarını şehrin muhtelif bölgelerinde aralıksız olarak sürdürüyor.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes caddesinde asfalt serim işlemleri gerçekleştirilecek.

Sakarya Pamukova'ya yeni çehre!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut şehrin güney ucu Pamukova’da devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Mithatpaşa’nın asfaltı bayrama yetişti!

Mithatpaşa Kavşağı’nda başlatılan asfalt çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölge ulaşımına büyük rahatlık kazandıracak bu alana 7 bin tonluk bir asfalt işlemi gerçekleştirmeyi öngörüyoruz” dedi.

Sakarya Poyrazlarda asfalt serim işlemleri Haberi

Sakarya Poyrazlarda asfalt serim işlemleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Adapazarı Poyrazlar mesire alanında kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, 5 kilometrelik güzergâhta çalışmaların tamamlandığını aktardı. Oktar, bölgede kar ve yağmur nedeni ile bozulan yolların tamamının onarımının gerçekleştirildiğini de ekledi ve Poyrazlar’ı baştan aşağı yenilediklerini ifade etti.

ŞEHRİN TAMAMINA ASFALT

Ali Oktar, “Asfalt plentimizin üretime girmesiyle, sahada çalışmalarımıza başladık. İlçelerimiz için belirlediğimiz asfalt programı dahilinde çalışmalarımızı etap etap hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Adapazarı Poyrazlar mesire alanında kapsamlı bir dönüşüm gerçekleştirdik. Mesire alanı içinde bulunan yollar ve anayoldan (D-650) giriş kısmına kadar olan güzergahı da asfaltladık.  Burada 5 bin 100 tonluk asfalt serimi gerçekleştirildi” dedi.


Yeni...