11 / 05 / 2024

Sakarya Sahil Parkı ihalesi

Sakarya Sahil Parkı ihalesi

Sakarya Biiyükşehir Belediyesi tarafindaıı Karasu'da yaklaşık 25 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesinin ihalesi gerçekleştirildi...

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Yatırımlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her şeyin düşünüldüğü sahil parkındaki eski binayı yıkarak yeni restoran inşa ediyor.

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

Kıyı kesimlerinde 12 konut ve otel projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda yapılan tanıtımına katıldı. Tanıtımda önemli açıklamalarda bulunan Kurum, "Denetimlerimizde bugün itibarıyla 18 projenin incelemesini yaptık. 12 projede tespit edilen aykırılıklara ilişkin mühürleme işlemini uyguladık. Yine bu p

Arifiye Park hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı olan Arifiye Park hizmete açıldı.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Sakarya Adakule'nin çatısı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Maltepe Park’ın inşa çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Sakarya'daki Millet Bahçesi 63 bin metrekare olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Millet Bahçesi yapılmasına ilişkin açıklama yaptı. Zeki Toçoğlu, Stadyumun arkasındaki arsa hem de Çark Mesireyi de projenin içine katarak 63 bin metrekarelik bir alanı bir şehir parkı olarak değerlendirmeyi planlıyoruz'' dedi.

Sakarya Karaman Park'ın ihalesi tamam!   

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Karaman’da hayata geçireceği yeni yaşam alanının ihalesi yapıldı.

Sakarya Karaman Park yarın ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilecek olan yeni yaşam alanı yarın ihaleye çıkıyor.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Sakarya Sahil Parkı ihalesi Haberi

Sakarya Sahil Parkı ihalesi

Sakarya Biiyükşehir Belediyesi tarafindaıı Karasu'da yaklaşık 25 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesinin ihalesi gerçekleştirildi. İhalenin komisyon başkanlığını yürüten Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, "İhalemize 7 firma teklif sundu. Komisyonumuzun değerlendirmeleri yapmasının ardından sonuç duyurulacak" diye konuştu. İhaleye katılan firmalar ve teklifleri ise şöyle: A.Ç. Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5.639.000,00 TL, Surtaş Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi 4.847.600,00 TL, Baroksan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Budaksan Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş ortaklığı 6.910.000,00 TL, Selim Temizel, Elmas Yapı Mühendislik Limited Şirketi iş ortaklığı 5.647.500,00 TL, Semak İnşaat Taahhüt Ticaret Semih Atık ve Öz Baraklar İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Asfalt ve Petrol...