01 / 05 / 2024

sakarya sahil şeridi projesi

sakarya sahil şeridi projesi

Şehrin kuzey bölgesinde başlatılan asfalt ve altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin turizm potansiyelini daha da arttıracak Sahil Şeridi Rekreasyon Projesi’ne de start vereceğiz" dedi

Maltepe 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Maltepe ilçesi, 1/1000 ölçekli E-5 Güneyi Sahil Şeridi Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planına ilişkin 15.07.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Boğaziçi imar barışı düzenlemesinde son durum!

Anayasa Mahkemesinin, Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesindeki bazı alanların imar barışından faydalandırılmasına, bu bölgelerde önceden alınmış yıkım kararları ve tahsil edilemeyen para cezalarının iptal edilmesi imkanı sunan kanun hükmünün iptalinin gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kapalı Maraş’ın ihtilaflı mülk sorunu çözülüyor!

46 yıl sonrasında kısmi olarak sahil şeridi açılan Maraş’ın ihtilaflı mülk sorununa Tam Çözüm Merkezi talip oldu. Uzun yıllardır kapalı olan bölgenin yeniden aktif olarak açılması ile şimdiden “hak sahipleri ne yapacak?” sorusu gündeme geldi.

Alicia Keys San Diego'da ev aldı!

Alicia Keys ünlü sahil şeridi San Diego'da 30 milyon dolara ev aldı. Boydan boya camla kaplı evde iki suit ve dört yatak odası mevcut.

İmar barışı kapsamı genişletildi!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesine ait kroki ile sınır ve koordinat listesinde değişiklik yapıyor. Sarıyer, Beykoz ve Üsküdar'daki bazı bölgeler bu kapsama dahil ediliyor.

Boğaziçi'ne imar düzenlemesi!

TBMM Başkanlığı'na sunulan Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesinde yer alan alanlardaki taşınmaz maliklerin imar barışından yararlanması amaçlanıyor.

İstanbul'un sahil şeridi risk altında!

Jeofizik uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Gündoğdu, İstanbul için kritik deprem uyarılarında bulundu. Gündoğdu, İstanbul'un sahil şeridinin tamamında risk olduğunu söyledi.

Sarıyer ve Beykoz'da sahil şeridi genişletiliyor!

İBB'nin  Sarıyer ve Beykoz'da sahil şeridinde genişletme ve düzenleme çalışmaları tam gaz devam ediyor...

Ordu'ya yeni sahil şeridi geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, OSKİ Genel Müdürlüğünün Kumbaşı Mahallesi’nde yürüttüğü yağmur suyu hattı ve altyapı çalışmalarını denetledi.

Kocaali Sahil Park Projesi'nin ihalesi 30 Mart'ta!

Kısa süre önce Kocaali’ye Sahil Park ve Çevre Düzenleme Projesi hediye edeceklerini müjdeleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yatırımda ihale tarihinin belli olduğunu açıkladı.

Mersin turizm hamlesine hazırlanıyor!

Başkan Burhanettin Kocamaz, “Türkiye’nin en güzel sahil şeridi Mersin’de. Bu sahillerin her noktasını günübirlik tesisler, oteller, restoran ve kafelerle donatacağız” dedi.

Kocaali Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi!

Kısa süre önce Kocaali’ye Kadınlar Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi hediye edeceklerini duyuran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yatırımda gelinen son noktayı açıkladı.

sakarya sahil şeridi projesi Haberi

sakarya sahil şeridi projesi


Şehrin kuzey bölgesinde başlatılan asfalt ve altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin turizm potansiyelini daha da arttıracak Sahil Şeridi Rekreasyon Projesi’ne de start vereceğiz. Milletimizden aldığımız gücü yine milletimize hizmet etmek için harcıyoruz. Alt ve üst yapısıyla yeni bir Kocaali inşa ediyoruz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Fatih Turan ile Kocaali’de başlatılan çalışmaları inceledi. İlk olarak Caferiye, Melen ve Bezirgan Mahalleleri’nde devam eden asfalt çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz yıldan itibaren köy ve grup yollarını sıcak asfaltla buluşturmaya başlamıştık. Şimdi de Kocaali’de yaklaşık 7 bin metrelik güzergahı asfaltlıyoruz. Hemşerilerimize...