06 / 05 / 2024

sakarya serdivan Emlak ve çevre temizlik vergisi son ödeme

sakarya serdivan Emlak ve çevre temizlik vergisi son ödeme

Serdivan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, mükelleflerin 2 Haziran Pazartesi günü mesai bitimine kadar emlak ve çevre temizlik vergisinin 1. taksitini belediyenin internet sitesinden ve belediye veznelerinden yapabilecekleri belirtildi...

Milli Emlak, 3 ildeki 9 adet arsa ve araziyi satıyor! 

Milli Emlak, Mardin, Ordu ve Sakarya illerinde yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak'tan 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya, Rize ve Afyonkarahisar'da bulunan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arsa ve araziler KDV'den muaf...

KDV'den muaf arsa ve arazi arayanlara Milli Emlak'tan büyük müjde! Fiyatlar 39 bin 500 TL'den başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya, Ankara ve Antalya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları..

Milli Emlak o ilde 3 adet arsa satılıyor! 8 taksit fırsatı ve 163 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sakarya Milli Emlak, Sakarya ili, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Sakarya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan o ilde 9 bin TL'ye KDV'den muaf arazi fırsatı! 8 taksitle ödeme imkanı!

Artvin ili Ardanuç Milli Emlak Şefliği, Artvin ili, Ardanuç ilçesi, Sakarya, Akarsu, Güleş ve Tütünlü Köyü'nde yer alan 5 adet araziyi 9 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 255 bin 805 liraya lojman ve arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya'da kargir lojman ve arsa satıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde  gerçekleştirilecek. 

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Emlak sektöründeki fiyat artışı nasıl önlenebilir?

TÜGEM Sakarya İl Başkanı Suat Tunçlar emlak piyasasındaki fahiş fiyat yükselişinin önüne nasıl geçebilecegi hakkında açıklamalar yaptı.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Sapanca'da 10.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Sakarya Milli Emlak, Sakarya ili, Sapanca ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 10 milyon 864 bin 952 TL'ye satıyor...

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

sakarya serdivan Emlak ve çevre temizlik vergisi son ödeme Haberi

sakarya serdivan Emlak ve çevre temizlik vergisi son ödeme


Sakarya'nın Serpan Belediyesi’nden yapılan açıklamada emlak ve çevre temizlik vergilerinin ilk taksitinin 2 Haziran 2014 Pazartesi gününe kadar ödenmesi gerektiği bildirildi.


Açıklamada, mükelleflerin 2 Haziran Pazartesi günü mesai bitimine kadar emlak ve çevre temizlik vergisinin 1. taksitini belediyenin internet sitesinden ve belediye veznelerinden yapabilecekleri belirtildi.


Vergilerin zamanında ödenmemesi durumunda cezalı duruma düşüleceği ifade edilirken, vatandaşların Serpan Belediyesi’nin www.serpan.bel.tr internet adresine girerek günün her saatinde kredi kartıyla güvenle ödeme yapabilecekleri ifade edildi.


Vezneler Hafta Sonu da Açık Olacak


Emlak ve çevre temizlik vergilerinin belediye veznelerinden de nakit veya kredi kartıyla ödenebileceği vurgulanırken, mükelleflerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması ve gecikme cezası ödememesi için belediye veznelerinin hafta sonlarına denk gelen 24/25/31 Mayıs ile 1 Haziran günleri de hizmet vereceği...