27 / 04 / 2024

sakarya spor alanları

sakarya spor alanları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Yalnızca birincil belediye hizmetleriyle değil, sosyal belediyeciliğin her bir kaleminde hayata geçirdiğimiz yatırımlarla şehri yeniden imar ediyoruz" dedi

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Kocaeli Darıca'ya spor salonu geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca’da yapılacak spor salonu için ilk adımı attı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde spor alanlarını ve mekanlarını çoğaltmak adına projeler üretiyor. 

Çankırı'ya Spor Vadisi Projesi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çankırı Belediyesi’nin şehrin sosyal ve sportif alan ihtiyacını tamamen karşılayacak olan çok fonksiyonlu spor alanları ve sosyal donatıları ile bölgenin en cazip merkezi olacak Spor Vadisi Projesi’nin müjdesini verdi.

Sakarya Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği eğitimi gerçekleştirildi!

Adapazarı Belediyesi personeline yönelik düzenlediği ‘Planlı Alanlar tip imar Yönetmeliği’ konulu eğitim semineri dün yapıldı. 

Sakarya Spor Salonu'nun yenileme ihalesi 15 Eylül'de!

Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı’nın maçlarını oynayacağı 5 bin kişilik Sakarya Spor Salonu’nun yenileme ihalesi 15 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Sakarya Spor Salonu için ihale düzenlenecek!

Süper Lig’de mücadele edecek Büyükşehir Basketbol Takımı’nın maçlarını oynayacağı 5 bin kişilik Sakarya Spor Salonu’nda tadilat çalışmaları yapılması için ihaleye çıkılıyor.

Sakarya Spor Salonu için ihaleye çıkılacak!

Süper Lig’de mücadele edecek Büyükşehir Basketbol Takımı’nın maçlarını oynayacağı 5 bin kişilik Sakarya Spor Salonu’nda tadilat yapılacağı açıklandı. Tadilat çalışmalarının yapılması için ihaleye çıkıyor.

Engelli vatandaşlara özel spor alanları meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Engelli vatandaşlara özel spor olanağı tanınmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bandırma General Balcı Çamlığı’na yeni spor alanları!

Bandırma Paşakonak Mahallesi'nde bulunan ve üst kullanım hakkı 2 yıllığına Bandırma Belediyesine devredilen General Balcı Çamlığı’nda vatandaşlarımızın akşam saatlerinde de güvenle spor ve yürüyüş yapabileceği bir yer haline getirmek için çalışmalar devam ediyor.

Kahramanmaraş'a yeni spor alanları inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, spor alanında yatırımlarının devam ettiğini belirtti.

Yücel Çelikbilek: Spor alanları artırılacak!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek. ''Amatör Spor Kulüpleri’ne, ıslak zemin ve soyunma odaları gibi yerlerinin onarılması ve yenilenmeleri için nakdi yardımlarda bulunuyoruz.'' dedi.

Menderes Belediyesi yeni spor alanları kazandırıyor!

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak spor komplekslerinde çalışmalar hızla sürüyor.

İzmir Belediyesi spor alanlarını yeniliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirlilerin spor motivasyonunu artırmak için spor alanlarını renklendiriyor. Büyükşehir Belediyesi, kentin spor sahalarında iyileştirme çalışmaları yapıyor. Yetkililer, vatandaşların motivasyonlarının arttığını söyledi.

sakarya spor alanları Haberi

sakarya spor alanları


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem ve ilçe muhtarlar derneği başkanlarını makamında ağırladı. Ziyarette söz alan Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, “7 ilçe derneğimiz ile birlikte Muhtarlar Federasyonu’nu kurduk. SEMOS programını uygulayan ilk şehiriz. Bunu farklı şehirlerde anlatma imkânımız olduğunda sizlerin de selamını iletiyoruz. SEMOS’un Türkiye’nin tüm illerinde uygulanması konusunda Sakarya özel bir yere sahip. Uygulamadan ötürü Büyükşehir Belediyemize bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Uyum Yakaladık

Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir eliyle hayata geçirdiğimiz SEMOS uygulaması muhtarlarımızın taleplerini daha hızlı ve kolay bir şekilde tarafımıza bildirebilmelerine olanak sağlıyor. Bu uygulama muhtarlarımız ile iletişimde önemli bir adımdı. Muhtarlar şehirlerin gelişimine öncülük eden en önemli paydaşlar arasındadır. Bizde bunun bilinci ile hareket ediyoruz. Hamdolsun güzel...